Eğitim

Senden Bebek İstiyorum – Aslıhan Akagöz Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Senden Bebek İstiyorum – Aslıhan Akagöz Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Senden Bebek İstiyorum kimin eseri? Senden Bebek İstiyorum kitabının yazarı kimdir? Senden Bebek İstiyorum konusu ve anafikri nedir? Senden Bebek İstiyorum kitabı ne konu alıyor? Senden Bebek İstiyorum PDF indirme linki var mı? Senden Bebek İstiyorum kitabının yazarı Aslıhan Akagöz kimdir? İşte Senden Bebek İstiyorum kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Aslıhan Akagöz

Orijinal Adı: Senden Bebek İstiyorum

Yayın Evi: Postiga Yayınları

İSBN: 9786054799787

Sayfa Sayısı: 616


Senden Bebek İstiyorum Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Bir adam niçin baba olmak ister?

Mutlu ve sıcacık bir yuvada kendinden bir bölüme yaşam verip onu büyütmek için, olabilir mi?

Ama Yiğit ve Mert’in baba olmayı kabul etmelerinin sebebi bu değildi. Büyükanneleri Pakize Hanım gülümseyerek, “İlk kim kucağıma bir torun verirse tüm servetim onundur,” diyince Mert, sırf Yiğit’e bir mevzuda daha üstünlük sağlayabilmek adına kabul etmişti bu isteği. Tek niyeti Yiğit’i her mevzuda alt edebilmekti. Peki, Yiğit buna izin verecek miydi? Mert’in kendisini alt etmesine göz yumacak mıydı?

Peki iş anne adaylarını ikna etmeye erişince neler olacak dersiniz?

Aslıhan Akagöz’ün oldukça okunan romanlarından aldığınız tadı sürdürmeye devam edebilirsiniz.

Keyifli ve bir an bile kesilmeyecek heyecanıyla elinizdeki kitapla yazara hayranlığınızın artacağını güvence ederiz.

“Benim size verebilecek hiçbir şeyim yok,” dedi kuvvetsiz bir sesle.

“Hayır, yanılıyorsun Sedef.” Adını insanın ağzından duymak garipti. Rahatsızlık vericiydi. “Sen şu sıra bana oldukça lazım olan o en mühim şeyi verebilirsin.”

“Ben anlayamıyorum. Mert Bey siz benden ne istiyorsunuz?”

“Ben senden bir bebek isterim.”


Senden Bebek İstiyorum Alıntıları – Sözleri

  • Siz aslolan mirasın ‘aile’ bulunduğunu anlayın istedim. İnsanın ailesinden kıymetli hiçbir şeyi olması imkansız hayatında.
  • “Sen başkalarının düşüncelerini hep bu kadar oldukça önemser misin Sedef?”
    “Herkes kadar önemserim.”
    “Ama ben asla önemsemem,” dedikten sonrasında dudaklarını genç kızın dudaklarına bastırdı. “Gördün mü? Başkalarının görüşlerini asla önemsemediğimi sana söylemiştim.”
  • “Düşündüğüm ihtimalin doğru olmadığını duymaya ihtiyacım var Yiğit.”


Senden Bebek İstiyorum İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Gercek hayatta olmayacak bir mevzu. Iki kuzen küçüklüklerinden beri birbirleriyle yarış halinde aslına bakarsan. Bir de babaanneleri ilk torun verene mirasını bırakıcaksa? Iste vakalar bu şekilde başlıyor ve iki gençte kendilerince eşlerini buluyor. Sonrası malum aşk. Normal düzeyde insanı sıkmayan bi duygusal kitap fakat bence adı bu olmamalıydı. Bana oldukça albenili gelmedi. Ayrıca elimde bu isimde bi kitap taşımak istemezdim. Tabi bu benim görüşüm. Iyi okumalar… (Hayriye Dev)

Senden bebek istiyoruma dün akşam başladım elime bir türlü alamadım fakat dayanamayip bitirdim. İki kuzen ve babaannelerinin vasiyeti.
İlk torun veren şahıs mirası alır.
İkisinin kabul etmesi kendilerine uygun kızları bulmaları ve gelen aşk sahneleri çerezlik bir kitaptı altı yüz sayfa da olsa. Fazlaca oldukça güzel diyemem fakat bu şekilde canınız sıkıldı okumak isterseniz okunacak bir kitap. Eleştiri babinda oldukça şey yazabilirım fakat gene de sevdim kitabı aşk okumayı sevdiğim için mevzu olsa kafi oluyor demekki:) 10/6 (PINAR DEĞİRMENCİ)

Kitabın konusu oldukça tanıdık olmasına karşın güzeldi.
İki kuzen olan Yiğit ve Mert’in hikayeleri anlatılıyor.
Yiğit ve Mert ölüm döşeğin de olan babaannelerinin son vasiyetini yerine getirmek ve mirası almak isteyen Mert ve Yiğit kendilerinden istenen saçma olsa da yapmak zorunda oldukları görevi ne yapmış olup edip yapma durumun da bırakılırlar. Yapmak zorunda oldukları şey ise babaannelerinin kucağına ilk torunu vermek. Küçüklüklerinden beri anlaşamayan kuzenler, miras için değilde daha oldukça birbirlerini alt etmek yenmek için savaşırlar. Ve evlenip bebek sahibi olacakları kızları aramaya başlarlar.
Yiğit, 3 yıl ilkin Feyza ile kısa bir beraberlik yaşanmış ve ayrılmıştır. Evet Yiğit’in aklındaki şahıs Feyza’dır. Şu sebeple kabul etmese de Feyza halen aklındadır. Yiğit Feyza’dan hoşlanmıştır fakat Feyza’nın bir hırsız bulunduğunun ortaya çıkması ve Yiğit’i soyarken hata üstü yakalaması işleri karıştırmıştır. Ama Onu polise vermemiştir. Feyza’yı buna zorunlu bırakmayı umut eder. Şu sebeple Yiğit’e nazaran Feyza Ona borçludur. Tabi Feyza bu işe ne der kim bilir…
Sedef ise kanser hastası annesinin harcamalarını karşılamak için para bulmaya çalışıyor. Sedef’in en yakın arkadaşı Mert’in asistanıdır. Onun Vasıtası aracılığı ile Mert’ten annesinin ameliyatı için para yardımı ister. Ama Mert Sedef’i görmüş olduğu şeklinde beğenir ve etkilenir ve Ona evlenip ve çocuk sahibi olmaları teklifinde bulunur. Sedef karşı çıkar fakat sonrasında annesinin durumundan dolayı kabul eder.
Devamını size bırakıyorum. Benim favori çiftim Mert ile Sedef Onları daha oldukça sevdim ve beğendim. İyi okumalar… (Persephone)


Senden Bebek İstiyorum PDF indirme linki var mı?


Aslıhan Akagöz – Senden Bebek İstiyorum kitabı için internette en oldukça meydana getirilen aramalardan birisi de Senden Bebek İstiyorum PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Aslıhan Akagöz Kimdir?

Sosyal paylaşım platformu Wattpad’de “@AslimAk” adıyla yazmaktadır.


Aslıhan Akagöz Kitapları – Eserleri

  • Çirkin Güzel
  • Çirkin Güzel Aşka Uyanış
  • Senden Bebek İstiyorum
  • Hasret Rüzgarları
  • Bir Yudum Sevgi
  • Dilbeste


Aslıhan Akagöz Alıntıları – Sözleri

  • Hiçbir şeyi ve asla kimseyi umursama. Bu hayatta neyi istiyorsan ona haiz ol. Bu uğurda gerekirse savaşmaktan da geri durma. (Dilbeste)
  • Seni ömrümün sonuna kadar beklerim. Bu zamana kadar iyi mi beklediysem, bir o denli daha beklerim. Yeter ki sen bana gelmekten asla vazgeçme.. (Çirkin Güzel Aşka Uyanış)
  • senin için şiirler şarkılar yazdım
    senin elinde inleyen sazdım (Bir Yudum Sevgi)
  • sensizlik zulümdür, ölümdür bana,
    sevene zulmetmek sana yakışır.
    bu gövde kul olmuşsa sana,
    zulmüne sabretmek bana yakışır.
    söylediğin sözler yüreğimi kırsa da
    hepimiz sevmeyecek diye haykırsa da
    seninle bir başkası yuva kursa da
    seni sensiz sevmek bana yakışır. (Bir Yudum Sevgi)
  • “Sen başkalarının düşüncelerini hep bu kadar oldukça önemser misin Sedef?”
    “Herkes kadar önemserim.”
    “Ama ben asla önemsemem,” dedikten sonrasında dudaklarını genç kızın dudaklarına bastırdı. “Gördün mü? Başkalarının görüşlerini asla önemsemediğimi sana söylemiştim.” (Senden Bebek İstiyorum)
  • Siz aslolan mirasın ‘aile’ bulunduğunu anlayın istedim. İnsanın ailesinden kıymetli hiçbir şeyi olması imkansız hayatında. (Senden Bebek İstiyorum)
  • şimdi dönsen bana tekrardan
    çıksan karşıma bir köşeden
    sonumuzz ne olur düşünmeden
    severim daha oldukça, daha oldukça seni ben. (Bir Yudum Sevgi)
  • Beni ben icra eden toprak
    yediğim de içtiğim de
    üzerine basıp geçtiğimde gün gelipte göçtüğümde
    kucaklayacak toprak (Bir Yudum Sevgi)
  • “Sen de beni sevmiyorsun.”
    “Hayır,” dedi derhal. “Ben seni seviyorum.”
    Beste’nin yüzüne şaşkınlıkla bakakaldım. “Sevmiyorsun.”
    “Seviyorum!” Benimle tıpkı bir çocuk şeklinde inatlaşıyordu. Yüreğimde beliren coşku dolu kıpırtıya engel olamazken, “Sana neden inanayım?” diye sormuş oldum. “Yine yalan söylüyor olabilirsin.”
    “Bana inanmalısın çünkü… Çünkü…”
    Geçerli bir niçin bulamamış şeklinde dudaklarını düşünceli bir halde ısırıyordu. Onun bu hali oldukça hoşuma gitmişti. “Çünkü ne?”
    “Çünkü ben sarhoşum!” (Dilbeste)
  • “Düşündüğüm ihtimalin doğru olmadığını duymaya ihtiyacım var Yiğit.” (Senden Bebek İstiyorum)
  • yaradanı bilmeseydim tapardım sana
    sevgin için avuç açardım sana
    mecnun şeklinde çöllerde arayıp seni
    kim bilir kuş olup uçardım sana (Bir Yudum Sevgi)
  • Ah, bir de biz hanımefendileri anlaşılması zor varlıklar olarak görürlerdi. Bence erkekler bizlerden bile beterdi. (Dilbeste)
  • Sonuçta evlilikte en büyük yük daima biz bayanların omuzlarındaydı. Erkeklerin ara sıra bizleri el üstünde tutması adil bir davranış sayılırdı. (Dilbeste)
  • ‘Bugün ne hissettiğimi anlatmama kelimeler yetmez aslına bakarsak. Ne yerdeyim ne gökte… Ben aslına bakarsak yaşarken arafta kalmanın ne demek bulunduğunu, insanoğlunun canı yanarken bile iyi mi
    kuvvetli durabildiğini yeni yeni öğreniyorum.
    Ben galiba… büyüyorum.
    İlk ne vakit kaybettim acaba çocukluğumu?
    İlk ne vakit içten gülüşlerime elveda dedim?
    Ve ilk ne vakit hayatta kanayan dizlerimden bile daha can yakıcı şeylerin de başıma gelebileceğini öğrendim? (Hasret Rüzgarları)
  • Kusursuzu sevmek midir AŞK? (Çirkin Güzel)
  • Çay demleyen bir adam muhteşem bir koca olmazdı da başka kim olurdu (Dilbeste)
  • Keşke ondan nefret edebilseydi gene. Onun arkasından bilmiş olduğu tüm beddualrı da sıralabilseydi. Ama yapmazdı ki.. Şu sebeple onu hala seviyordu. Ve bu sevgi, görünüşe nazaran sonunda onun sonu olacaktı. (Hasret Rüzgarları)
  • Seni ömrümün sonuna kadar beklerim. Bu zamana kadar iyi mi beklediysem, bir o denli daha beklerim. Yeter ki sen bana gelmekten asla vazgeçme. (Çirkin Güzel Aşka Uyanış)
  • Yaz yağmuruydun ömrümden aktın
    sonunda sevgiye küskün bıraktın
    gelişinle yaktın, gidişinle yaktın
    gene de sevgiler, al senin olsun (Bir Yudum Sevgi)
  • “Beste…” Gülmekten konuşamıyordu dostum. Bu kızı en kısa zamanda bir psikiyatriste gösterecektim. Kafasında birkaç tahta eksikti bence. “Sen şu an…” Karnını tutarak konuşmaya çalışıyordu hala. “… sen şu an Kerem’in servetini değil, Kerem’in kendisini kaybettiğin için üzüldüğünün farkında mısın?”
    Ne diyordu bu? “İkisi de aynı kapıya çıkmıyor mu, Gökçe? Kerem’i kaybettiğim için servetini de kaybettim sonuçta.” (Dilbeste)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş