Eğitim

Şeytan Çıplak – Kemal Özer Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Şeytan Çıplak – Kemal Özer Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Şeytan Çıplak kimin eseri? Şeytan Çıplak kitabının yazarı kimdir? Şeytan Çıplak konusu ve anafikri nedir? Şeytan Çıplak kitabı ne konu alıyor? Şeytan Çıplak PDF indirme linki var mı? Şeytan Çıplak kitabının yazarı Kemal Özer kimdir? İşte Şeytan Çıplak kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Kemal Özer

Yayın Evi: Hayykitap

İSBN: 9786055181956

Sayfa Sayısı: 336


Şeytan Çıplak Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Yeni dünya düzeni! Reklâm, moda, kredi kartları, feysbuk’lar, twitter’lar, cep telefonları, ipad’ler, bileşik toksik yiyecekler, ‘güzellik’ ürünleri ve hatta ‘naylon mürşitler’ ile tutsak alınan gövde ve ruhlar ordusu… Toplumları bir arada tutacak dini, kültürel, geleneksel ve mahalli ne var ise tahrif etmeyi ana ilke edinen bir seviye! Allah’ı dışlayıp insanı yapayalnız bırakan modernizm! Şeytanın kurumsallaşmış formu!

Kâinat şeyleştirildiği için, insan da şeyleşti. Girift, kirlenmiş, buhranlı ve şizofrenik bir yaşamın içine itildik. İdeoloji ve bilim temelli ‘kurumsallaşmış fenalık’ bir virüs benzer biçimde sarıyor her yanımızı. Acı duyabilen her varlığa kasıtla sertlik uyguluyor. Parçalamaya çalışıyor tevhidi! Bedenimizin zikrini…

Mamafih kuşatıcı olan zulüm değil, haktır. Unutulmamalıdır ki, zalimin başarısı güçlülüğünden değil, bizim ona yüklediğimiz aşırı güç vehminden… Şeytan ve küresel mafya, insanları çocuklarıyla, rızklarıyla, gelecekleriyle, hatta iktidarlarıyla korkutur. Bize düşen, düşmana güç vehmetmek ve ona atfedilen sanal gücün büyüsüne tutulmak değil, kendi gücümüzün farkına varmaktır, Hz. Musa misali… 

Hz. Peygamber en zor anında yoldaşı Hz. Ebubekir’e ne diyordu: “Korkma! Allah bizimle beraberdir!”

Kemal Özer, sanal âlemde binlerce şahıs tarafınca okunan yazılarını kâğıda geçirdi. Bize hakikatin nesli olduğumuzu hatırlatmak için. Hannas’ın dehlizlerini aydınlatmak, “Şeytan çıplak!” demek için!

(Tanıtım Bülteninden)


Şeytan Çıplak Alıntıları – Sözleri

  • Hz.Peygamber sav tekrardan hicret etmek isteseydi bizim beldeyi tercih eder miydi?
  • Biz insanoğlu bir tek ekmeğimizi çöpe atıyor değiliz, kim bilir ekmekten ziyade zamanımızı ve insanlık geçmişine eşit birikimlerimizi israf ediyor yada çöpe atıyoruz.
  • Gücün ahlaksızlığının, egemen olduğu dünyada, dış ilişkiler dediğiniz şey bir seviyede “yüzünüzü kızartmadan yalan söyleyebilmek”tir. Acı fakat bu şekilde!
  • Beden dili, kalbin dilidir. Bir çok kez sözden daha tesirlidir.
  • Halka baş olmak büyük ve ağır bir iştir; daima başa dert olur ve insana eziyet verir. Nereye baksan orada bir çekince vardır, sevincini sorsan o daha azdır. Sevmeyeni oldukca, seveni nadirdir, didinmesi oldukca, rahatı azdır.
    Kutadgu Bilig- Yusuf Has Hacib
  • Kötülüğün aslı , acı duyabilen bir varlığa kasıtla uygulanan şiddettir…
  • …bu dünyada telkin edilen tek şey, bir tek maddi başarıya endeksli, bencillik.
  • Tüketen üretenden kıymetli…
  • Gazze’nin kim bilir en rahat süreci, Mursi’nin iktidarında oldu.
  • Gazze’yi açıkhava hapishanesine çeviren bir tek İsrail değil, hem de İsrail uşağı Mısır rejimi zira Refah sınır kapısını kapatarak bu zulme ortaklık ediyor.


Şeytan Çıplak İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Kemal Özer i Deccal Tabakta kitabı ile tanımıştım. O da oldukca güzeldi, gdo lu gıdalar ile ilgili bir kitap. Bakmayın o şekilde show tv haber manşeti benzer biçimde kitap adı koyduğuna içerikleri oldukça güzel. Komplo teorisyeni değil, samimi dürüst doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen bir müslüman.
Bu kitap 2011-14 arası gösterilen makalerinden oluşuyor. Siyasetten ekonomiden bahsetsede neredeyse her yazıda doğru gıdanın onun deyimi ile tayyip gıdanın önemine vurgu yapıyor. (Feyza Atasayar)

Kitap; Kemal Özer’in 2011-2014 yılları arasındaki yazıya döktüğü yazılarının toplandığı bir emek harcama. Kemal Özer’in mevzulara objektif yaklaşımı sizi okumak için oldukca daha istekli bir hâle getiriyor. Kimlik, müslüman ticareti, ülkedeki tenyalar, IŞİD, aşılar, besin problemi,koka kola, Apple, gülen cemaati ve daha birçok konudaki yansız yazılarını merakla okuyorsunuz.
Tavsiyedir. (Bigeran)

Gazeteci yazar Kemal Özer’in, sanal alemde yazdığı yazıların toplamı. 2011 ve 2015 yılları içinde ülkemizdeki siyasal konjüktürde yaşanmış olan vakalarla ilgili yazılan politik ve tek taraflı, günümüz ülke fikir konjüktürene uygun yazılar. Küresel oyunlar, besin ve aşı terörüyle ülkelerin köleleştirilmesi, feto denen taşeron cemaatin hizmet etmiş olduğu küresel terör düzenleri; kabul ettiğim sadece aslına bakarsanız bildiğim gerçekler. (Murat)


Şeytan Çıplak PDF indirme linki var mı?


Kemal Özer – Şeytan Çıplak kitabı için internette en oldukca meydana getirilen aramalardan birisi de Şeytan Çıplak PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Kemal Özer Kimdir?

– 1968 Konya Bozkır Armutlu’da dünyaya geldi.

– Gazeteciliğe 1988’de Türkiye’de Yarın Gazetesi’nde başladı. Çeşitli medya kuruluşlarınca muhabir, editör, gösterim danışmanı, haber müdür, genel gösterim yönetmeni benzer biçimde görevlerde bulunmuş oldu. Muhtelif sivil cemiyet kurumlarında yöneticilik yapmış oldu. Bilişim ve kamuoyu araştırma şirketlerinde çalıştı.

– Kendisini “emanetin izinde Müslüman düşünce işçisi” olarak tanımlayan Kemal Özer, evli ve İstanbul’da yaşıyor.

– Kemal Özer’e Feta Medeniyet, Emanet Fetası Ödülü verilen Özer, son olarak 15 Mart 2018’e kadar YENİSÖZ Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak vazife yapmış oldu.

– Halen Sağlık ve Besin Güvenliği Hareketi Başkanlığını görütüyor.

– Yazılarına İlim İrfan Dergisi ile akkalemler.com ‘da devam ediyor.


Kemal Özer Kitapları – Eserleri

  • Müslüman’ın Diyeti
  • Deccal Tabakta
  • Şeytan Ye Diyor!
  • Yediklerinizin İçinde Ne Var?
  • İyi Besin Fena Besin
  • Şeytan Çıplak
  • Bir Yaşam Ramazan
  • Ramazan Kitabı
  • Gülen Şeytanlar Tarihi
  • Hikmetli Kıssalar Gençlere Hisseler
  • Organ Nakli Hakkında Gizlenen Gerçekler
  • Hangi Suyu İçmeli?
  • Hasta Değil Susuzsunuz
  • Ramazan Diyeti


Kemal Özer Alıntıları – Sözleri

  • Unutmayın, biz zaferle değil seferle mükellefiz! (İyi Besin Fena Besin)
  • Geçmişte, elde edilmiş her data, deneyim ile birleştirilir, sonrasında da yeni nesillere aktarılırdı. Mesela günümüzde kaç marangoz, ağacın tıpkı mıknatıs benzer biçimde artı ve eksi kutbunun bulunduğunu ve eğer ağaç kutbuna gore işleme doğal olarak tutulmazsa mesele çıktığını bilir? Günümüzde kaç genç kız, sirke, yoğurt, tarhana, hoşaf, şerbet, sadeyağ, ayran, peynir, pekmez, maya, ekmek, bulgur benzer biçimde ürünleri yapmasını bilir? Kaç şahıs, deterjan bulamadığında meşe külüyle çamaşırlarını yıkayabilir? Kaç insan, bitkileri tanır ve onları sıhhatli kullanabilir? Kaç delikanlı bez yakıp külünü yaraya basarak, kanamanın durdurulabileceğinden haberdar? (Şeytan Ye Diyor!)
  • British Medical Journal’da yeni gösterilen bir makalede, “Şeker, tütün kadar tehlikeli, zarar verici ve bağımlılık yapıcı olduğu için uyuşturucu sınıfına sokulmalıdır” diyor. (İyi Besin Fena Besin)
  • Adları demokratik ülkeler sıralamasında yer alsa bile hepimiz bi­liyor ki o ülkelerin yasaları da küresel güçlerin arzuları doğrul­tusunda yapılır. Türkiye de bunlardan biridir. (Deccal Tabakta)
  • “Yeme ve içmede dengeli olmayan kimsenin düşmanı karnıdır.”
    (Hz. Ali k.v) (İyi Besin Fena Besin)
  • Dünyada ilk kahve 16. asırda Yemendeki Osmanlı vilayet konağında, peşinden da Topkapı sarayında içildi. Bir elli yıl öncesine kadar da devam edip geldi. Ama sanayi kendi bileşik içeceğini gerçek kahvenin yerine ikame etmek için ‘Türk kahvesi’ diye bir isim uydurdu. Kahve, Türklerin pişirdiği usulde içilen içecek olup gerçekte şekersiz içilir. Şeker ekleme işi de yakın devrin uyduruk eylemlerinden biridir.
    Onlarca çeşit kimyasalı bir araya getirip sunanlar bunu ‘kahve’ diye takdim ettiler. Ilkin Batı hayranı kitlelerimiz, sonrasında da onların değersiz hayatlarına öykünen dindarlarımız düştü bu tuzağa. Şimdi bir de kahve derseniz ‘mütevazi mi’ sütlü mü’ diye merak ederler. Sade dedikleri kahve değil, sütlü dediklerindeki de süt değil. Hepsi kimsayal. Gerçek kahve istiyorsanız, size zorla ‘Türk kahvesi’ dedirtirler. Buna direnme, ne içersiniz dendiğinde ‘kahve’ demeye devam ediniz. ‘Sade mi’ denildiğinde ‘evet’ deyiniz. Muhtemelen size sensetik boyayı getirecekler kahve diye. Bu durumda, bu kahve değil ki ben gerçek kahveden istemiştim. Biz bu zararı olan şeyleri içmiyoruz’ diyerek ıtiraz edebilirsiniz. ‘Türk kahvesi mi’ diye soracaklardır. Bu durumda ‘hayır Türk kahvesi diye bir şey yok, küçük fincanda içilen kahve var ve ondan isterim’ diyerek koymalisinuz tepkinizi. Yoksa gerçek kaybolup gidecek. (Ramazan Kitabı)
  • İman kalpte olur, dışa yansır fakat!
    Kalp bir denizdir, dil ise bir kıyı!
    Denizde ne var ise, dışa ,kıyıya o vurur. Dıştaki sorunlarımız içten kaynaklanıyor. Mikroplar bedeni düzmece ilah ve rabler de ruhu işgal etti.
    Onları kovmadan…
    Bakın, Allah (c.c) ayette ne diyor: “Bu Kur’an’ı, sadece temiz akıl(hikmet) sahipleri anlayabilir.”Bakara 269.Ayet
    Allah! Allah! Herkes Kur’an’ı okuyor! İdrak edemiyor.
    Neden?
    Bilgisayarın beyni,hard diski,kafasına virüs girmiş olduğu süre format atıp temizlemezsen istediğin kadar data yükle. Boştur kardeşim! Beyni temizleyeceksin! Peygamberimiz(s.a.v) hadis-i şerifte şu şekilde buyuruyor:” İman ile sövgü bir kalpte yan yana olması imkansız.” Yine Peygamberimiz(s.a.v) gene buyuruyor ki: “Haram lokma yiyen kalbe Allah girmez!”
    ” Allah diyor ki, Temizle Ben gireyim! Temizlemeden girmem. Temizle Ben içeri gireyim!” (Gülen Şeytanlar Tarihi)
  • Amerika’da meydana getirilen kontrol sonuçlarına gore, dünyada içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek su olan Zemzem suyudur. (Hikmetli Kıssalar Gençlere Hisseler)
  • Bugün yiyip içtiğimiz sözde gıdalar, bizlere ‘şifa’ şu şekilde dursun, ‘dert’ getiriyor. Elbette midemizi doyuruyoruz, fakat aslolan yiyecek değil, beslenmektir. Yediğimiz şeyler bizleri beslemeyip bir tek doyuruyor, hatta üstelik bir de çeşitli hastaliklara yol açıyor ise, acaba bu gıdalar, Kur’an’ı Kerim’in arzu etmiş olduğu ‘tayyib’ vasfını taşır mı? (Bir Yaşam Ramazan)
  • Artık işgaller toprak üstünden değil, mide ve zihinler üstünden yapılıyor. (Deccal Tabakta)
  • Zihnî/aklı kirleten şey batıl data, bedeni kirleten şey necis besin, ruhu kirleten şey ise sapkın inanışlardı. (Gülen Şeytanlar Tarihi)
  • Bayramsa…
    Bayram benzer biçimde kutlansın!
    Bayramsa…
    Bayram dinlence değil, sıla-ı rahim olsun!
    Bayramsa…
    Bayram israf ve ifratla değil, mutlulukla anılsın!
    Bayramsa…
    Bayram kan değil, gül koksun!
    Bayramsa…
    Bayramınız kutsal olsun! (Bir Yaşam Ramazan)
  • Yiyecekler üzeride oynanan oyunlar, insani hasletlerimizin korunup korunmayacağıyla da yakından ilişkilidir. Bozuk yiyeceklerle beslenen insanoğlu vücudunun birliğini iyi mi muhafaza edecek?
    CANLIYI HER AÇIDAN ŞEKİLLENDİREN ŞEY VE BİR MİDE KENDİSİNE SUNULAN ŞEYLERİN GIDA ,DİL İSE TATTIĞI ŞEYİN ZEHİR OLUP OLMADIĞINI ANLAYAMAZ HALE GELMİŞSE , ACABA BOZULAN ŞEY SADECE GIDA MI YOKSA BİZLER Mİ? (Yediklerinizin İçinde Ne Var?)
  • Kişi herhangi bir hastanede vefat etmiş ise ve göz korneası sağlam ise cenaze yakınları itiraz etmediği sürece onlara sorulmadan göz korneası alınır.Buna izin vermemek için cenaze sahiplerinin o anda itiraz etmeleri gerekir.(Türkiye yasalarına gore) (Organ Nakli Hakkında Gizlenen Gerçekler)
  • “Midenize gönderdiğiniz her lokma, hastalıklardan korunmak için aldığınız her hap, haberiniz bile olmadan çocuğunuza meydana getirilen aşılar, temizle(n)mek için kullandığınız deterjanlar, hepsi küresel amaca araçlık eden eşyalara dönüştürülmüşlerdir.” (Yediklerinizin İçinde Ne Var?)
  • Halka baş olmak büyük ve ağır bir iştir; daima başa dert olur ve insana eziyet verir. Nereye baksan orada bir çekince vardır, sevincini sorsan o daha azdır. Sevmeyeni oldukca, seveni nadirdir, didinmesi oldukca, rahatı azdır.
    Kutadgu Bilig- Yusuf Has Hacib (Şeytan Çıplak)
  • İnsanın nefsinin arzularını frenleyen ve şeytanın telkinlerinden uzak tutan ahlâk nizamının adı İslam’dır. İnsanlık zamanı süresince da bu isim asla değişmemiştir. İyinin de, kötünün de ölçüsünü koyan Allah’tır. (İyi Besin Fena Besin)
  • Meşhur kapitalis eğitimci, gerçeği şu şekilde dile getiriyor:
    Geri ülkelerde ekonomik , toplumsal ve politik ortamı istenilen yöne değiştirebilmek için , bizlerden yana 200 bilim adamı( !) hizmete sokmamız yeterlidir! (Yediklerinizin İçinde Ne Var?)
  • Gazze’nin kim bilir en rahat süreci, Mursi’nin iktidarında oldu. (Şeytan Çıplak)
  • …Ruha giydirilen gövde insana verilmiş bir emanetse, bu emaneti korumak her insanın kişisel sorumluluğunda olan bir eylemdir. Bu eylemden kendini azad edenler büyük dava adamı Necip Fazıl’ın,”Dinde zorlama yoktur, insan hürdür normal olarak .İster dünyada pişer, ister ahirette !” cümlesinden her anlamda faydalanabilirler. (Şeytan Ye Diyor!)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş