Eğitim

Yalnızlığımdan Sev Beni – Ezgin Kılıç Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Yalnızlığımdan Sev Beni – Ezgin Kılıç Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Yalnızlığımdan Sev Beni kimin eseri? Yalnızlığımdan Sev Beni kitabının yazarı kimdir? Yalnızlığımdan Sev Beni konusu ve anafikri nedir? Yalnızlığımdan Sev Beni kitabı ne konu alıyor? Yalnızlığımdan Sev Beni PDF indirme linki var mı? Yalnızlığımdan Sev Beni kitabının yazarı Ezgin Kılıç kimdir? İşte Yalnızlığımdan Sev Beni kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Ezgin Kılıç

Yayın Evi: Destek Yayınları

İSBN: 9786053110873

Sayfa Sayısı: 160


Yalnızlığımdan Sev Beni Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Milyarlarca insanoğlunun yaşamış olduğu bu dünyada birbirini tanımayan iki insanoğlunun iki şekilde karşılaşması mümkündür sevgilim: Tesadüf… Tevafuk… Hayatımın en iğrenç, hayatımın en içinden çıkılmaz, hayatımda birine en oldukça ihtiyacım olduğu bir zamanda karşıma çıkman rastlantı olması imkansız. Sen benim tüm samimiyetimin, tüm iyi niyetimin, tüm iyi dualarımın karşılığı olarak gönderildin bana. Ilkin Allah istedi seni tanımamı, sonrasında karşılaşmamız için tüm tabiat ortaklaşa iş yapmış oldu. Ve sonrasında sen çıktın karşıma… Ben seni Elif seçtim… Bu sebeple ben tesadüflere inanmam ve seni rasgele tanımış olmam olası bile değil. Sevmem için Yaradan’ın bana verdiği çok önemli bir armağansın sen. Ve bana O’ndan geldin… Bense Vav’ım, birazcık doğrulsam sana benzeyeceğim. Ben seninle doğdum sevgilim… Tüm kasvetimden, tüm hüznümden, tüm yaralarımdan sıyrılıp kendi içime döndüğüm ansın. Uykusuz geçen her gecenin sabahını görmek için açtığım ellerime bırakılan mükâfatsın. Senden öncesi yok, senden sonrası ebediyet… Seni bana verene şükürler olsun… Ben seni sevdim, seni oldukça sevdim… Sen ki yüreğime, ruhuma, özüme hoş gelensin. Sen ki kanayan yaramın kabuğu, acımın ilacı, Rabb’e gönderilmiş dualarımın karşılığısın.

“Ben seni Elif seçtim… Şifalı ellerinin şefkatine emanettir yüreğim… Sana Vav olmaya geldim…”


Yalnızlığımdan Sev Beni Alıntıları – Sözleri

  • “Faizler, borsalar, enflasyon… Hiçbirinin çöküşü merhameti batkı etmiş bir vicdan kadar tahrip edici olması imkansız.”
  • “Ben seninle doğdum sevgilim… Tüm kasvetimden, tüm hüznümden, tüm yaralarımdan sıyrılıp kendi içime döndüğüm ansın. Uykusuz geçen her gecenin sabahını görmek için açtığım ellerime bırakılan mükâfatsın. Senden öncesi yok, senden sonrası ebediyet… Seni bana verene şükürler olsun… Ben seni sevdim, seni oldukça sevdim…
    Sen ki yüreğime, ruhuma, özüme hoş gelensin. Sen ki kanayan yaramın kabuğu, acımın ilacı, Rabb’e gönderilmiş dualarımın karşılığısın. Ben seni Elif seçtim, şifalı ellerinin şefkatine emanettir yüreğim.
    Sana Vav olmaya geldim…”
  • “Sen benim yüreğimi, günahımı, ahımı alıyorsun…
    Ama bigün sevildiğin bu günleri oldukça özleyeceksin. Zamanla nelerin farkına varmıyor ki insan? Geç kalınmış pişmanlıkların hiçbir işe yaramadığını sen de öğreneceksin.”
  • Zamanla nelerin farkına varamıyor ki insan? Geç kalınmış pişmanlıkların hiçbir işe yaramadığını sende öğreneceksin..
  • Aslında bu kalbi söküp atmak gerek bir yerde.. Bir tutam sevgi için seni maskara ediyor diye beş para etmeyecek birine..
  • ~~ Milyarlarca insanoğlunun yaşamış olduğu bu dünyada birbirini tanımayan iki insanoğlunun iki şekilde karşılaşması mümkündür :
    Tesadüf…
    Tevafuk… ~~
  • Sensizken bile mutlu olamıyorum…
  • Herkesin yaşattığı herşey, birgün kendi imtihanı olacak.


Yalnızlığımdan Sev Beni İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Ezgin Kılıç’ın ikici kitabını okudum terkedilmiş birinin iyi mi üzüldüğünü unutmaya çalıştığını fakat unutmayıp alıştığını bir öykü şeklinde değil iletilerle anlatıyordu. Sizde okurken kendi payınıza düşeni alacaksınız ben payıma düşeni aldım.”Her vakit mutlu olacaksın diye bir şey yok. Bazı vakit gelecek ömrün süresince sana rahatlık vereceğini inandığın şeyler mutsuz edecek seni hatta en oldukça onlar üzecek. İnsanları sev fakat bu tarz şeyleri yaparken kendini asla savsaklamak en önemlisi de asla kimseyi kendinden taviz verecek kadar sevme. Herkese hak etmiş olduğu seviyede bir yer ver yüreğinden. Bu sebeple yerini bilen insanoğlu haddini aşmaz. Onlara olması gerektiği yeri öğret, asla kimsenin bir tek yalnız kaldığında sığındığı bir limanda olma. Ya sende olmalı biri ya da hiçbir bağları kalmamak suretiyle gitmeli. ikisinin arası yoktur.” iyi okumalar (Hatice)

Yani daha oldukça aşk acısının anlatıldığı son sayfalarında da nasihat vermeye çalışmış olduğu bir kitap ben beğenmedim açıkçası yürek yarası ile ilgili kitap sevenler var ise okuyabilirler. (Muhammed Doğuş Kızıl)

Spoiler ihtiva eder
Şu an bu kitabı avuçlarında tutuyor ve okumayı planlıyorsan yolculuğa hazır ol.
Kendine rahat bir yer bul, yanına bir de çay al ya da kahve… Hangisini seversen işte… Ama kesinlikle birkaç peçete olsun ulaşabileceğin bir yerde.
Bilirsin, bizi ağlatacak şeylerle karşılaşmamız an meselesidir…
Birazdan kendi hayatına dair bir şeylerle karşılaşacaksın.
Muhtemelen hüzün deneyeceksin yer yer…
bu seni asla üzmesin dostum. Aksine daha güçleneceksin kendi içinle yüzleştikçe. Hayatındaki insana daha sıkı sarılacaksın, daha oldukça seveceksin…
Kaybettiklerine daha acele alışacaksın, haiz olduklarının kıymetini daha oldukça bileceksin.
Ama en önemlisi dostum;
Sen oldukça değerlisin.
her ne kadar kimi zaman yalnız bulunduğunu düşün sen de asla yalnız olmadığını göreceksin….
Şimdi elini gözüne götürme kalbim dinle.
Görüşmek suretiyle demiyorum dostum, alışmak ve sezmek suretiyle…
Bu senin hikayen…
“Kitabın ilk sayfasında aynen bu şekilde yazıyordu, bence araştırma için bu yazı oldukça açık kitap adına Ben keyifle okudum tavsiye ediyorum.
Size de keyifli okumalar dilerim. (TURNAM)


Yalnızlığımdan Sev Beni PDF indirme linki var mı?


Ezgin Kılıç – Yalnızlığımdan Sev Beni kitabı için internette en oldukça meydana getirilen aramalardan birisi de Yalnızlığımdan Sev Beni PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Ezgin Kılıç Kimdir?

1986 yılının Nisan ayında Ordu’da dünyaya geldi.İlk ve ortaöğretimimi orada tamamladı. 2006 senesinde Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni kazanmıştır. Üniversite üçüncü sınıfta ilk kitabı olan Düş’eş Sancılar kitabını çıkardı. Altı yıl Bursa’da kaldıktan sonrasında İstanbul’a yerleşti. Buraya yerleştikten sonrasında ikinci kitabı olan Sadece Bil İstedim tecrübe etme kitabı yayımlandı.


Ezgin Kılıç Kitapları – Eserleri

  • Düş’eş Sancılar
  • Senden Sonra
  • Yalnızlığımdan Sev Beni
  • Sadece Bil İstedim
  • Har ve Kül
  • Başka Bir Gökyüzüne İnanmak
  • Bana Mutluluktan Bahset
  • Her Kalbe Bahar Gelir


Ezgin Kılıç Alıntıları – Sözleri

  • Gün gelecek bazı kayıplar için şükredeceksin. (Har ve Kül)
  • Dünyadaki hiçbir şey senin sesindeki huzuru vermiyor…
    Başka hiçbir şey ruhuma iyi gelmiyor.. (Sadece Bil İstedim)
  • Bu sebeple sevgi bir tek iyi insanlarda olan bir meziyettir. (Başka Bir Gökyüzüne İnanmak)
  • Sen benim içime attıklarının altında ezilir, yorulmuş insan.
    Sen benim içime attığım her şeysin. Çocukluğum, gençliğim,alınganlığım, pişmanlığım, umudum… Sen benim hissettiklerimsin… Sen, tekrar hissedemeyeceğim tek şeysin… (Her Kalbe Bahar Gelir)
  • Oysa sevmekten korkmaz kimse. Yeniden kaybetmekten korkar.
    Bazı insanoğlu, bazı insanların yalnızca geçmişini değil; onların geleceğini de çalar… (Başka Bir Gökyüzüne İnanmak)
  • -“Önemli olan sonucunu asla değiştiremeyeceğin pişmanlıklar biriktirmemek.” (Bana Mutluluktan Bahset)
  • “Hani o ‘Onsuz yaşayamıyorum, nefes alamıyorum..’ şeklinde beylik sözler var ya. İşte zaman içinde o cümleleri tekrar kurmuyorsun. Bu sebeple onsuz yaşamı sürdürmenin, nefes almanın bir yolunu buluyorsun. Hayat bir yolunu buluyor kesinlikle, ölmüyorsun..” (Başka Bir Gökyüzüne İnanmak)
  • Güzel kalabilmek aslen sorun…
    Birinin yüreğinde,
    Birinin hatırında… (Başka Bir Gökyüzüne İnanmak)
  • “Sen benim yüreğimi, günahımı, ahımı alıyorsun…
    Ama bigün sevildiğin bu günleri oldukça özleyeceksin. Zamanla nelerin farkına varmıyor ki insan? Geç kalınmış pişmanlıkların hiçbir işe yaramadığını sen de öğreneceksin.” (Yalnızlığımdan Sev Beni)
  • (Düş’eş Sancılar)
  • -“Bu sebeple acının derinliğini, sevginin büyüklüğü belirler. ” (Bana Mutluluktan Bahset)
  • Kaç kırıktır ki bir kalbin ömrü? Yani bir insan kaç kere yüzüstü kalmaya eyvallah diyebilir en fazla?
    Sevmekten korkmanın ne demek olduğunu onlarca defa güveni kırılan bilir yalnızca.
    Gidene yollar açık elbet, yollar kısa Ama bir saatin her saniyesi bir ömür kadar uzun gelir geride kalana.. (Har ve Kül)
  • “Sanıyorlar ki oldukça kıymet veriyoruz diye içimiz hep çiçek hep bahar…
    Sanıyorlar ki üstüne titredikçe oldukça güçlüyüz hiçbir şeyden korkmayız…
    Oysa o şekilde olmadı asla…
    Oldukca sevdik biz, hem de oldukça…
    Seviyoruz diye bahardı içimiz fakat tomurcukken soldu çiçeklerimiz… (Bana Mutluluktan Bahset)
  • ~~ Milyarlarca insanoğlunun yaşamış olduğu bu dünyada birbirini tanımayan iki insanoğlunun iki şekilde karşılaşması mümkündür :
    Tesadüf…
    Tevafuk… ~~ (Yalnızlığımdan Sev Beni)
  • Oysa insan, saçlarından başlıyor aslen kırılmaya.. (Düş’eş Sancılar)
  • Şiirler nota gibidir.
    Bir araya geldiklerinde kalbin orkestrasını oluştururlar.
    Ne kadar okursan ve sorgularsan,
    Hayatın içinde o denli anlam ve renk bulursun. (Düş’eş Sancılar)
  • Bir gün yanında olmamı istediğin fakat bunun imkânsız olduğu bir vakit gelirse gözlerini sıkıca kapat ve elini yüreğine götür. Ben senin gözkapaklarının ardındaki karanlıkta, kalbinin çarpıntısında olacağım. Ne vakit bir vapura binsen saçlarının arasından geçen rüzgâr değil, parmaklarım olacak. Okuduğun kitabın bir satırında ya da dinlediğin bir şarkının müziğinde nefes almaya devam edeceğim. Yağmurlu bir günde omzunu öpen yağmur damlası olabilirim. Belki de koklamak için uzandığın bir çiçeğin yaprağından havalanan kelebek olacağım. Sen ne kadar sezmek istersen ben o denli var olmaya devam edeceğim… (Bana Mutluluktan Bahset)
  • Tenin bir coğrafyaysa eğer, kirpiklerin benim anavatanım olmalı (Senden Sonra)
  • Bir Hayale ne kadar inanırsan onu yaşama ihtimalini de o denli artar.. (Sadece Bil İstedim)
  • Hayallerim paramparça, hislerim bölük pörçük, yarım yamalak kalıyor içimdeki çocuk. (Düş’eş Sancılar)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş