Eğitim

Bayan Sakar – Özlem Türk Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Bayan Sakar – Özlem Türk Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Bayan Sakar kimin eseri? Bayan Sakar kitabının yazarı kimdir? Bayan Sakar konusu ve anafikri nedir? Bayan Sakar kitabı ne konu alıyor? Bayan Sakar PDF indirme linki var mı? Bayan Sakar kitabının yazarı Özlem Türk kimdir? İşte Bayan Sakar kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Özlem Türk

Orijinal Adı: Bayan Sakar

Yayın Evi: Epsilon Yayınları

İSBN: 9786051733791

Sayfa Sayısı: 405


Bayan Sakar Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Bayan Sakar

Laçin Zenginer’in hikâyesine ortak olmaya ne dersiniz? Ancak dikkatli olun, sakar bir kızla yaşamak asla kolay değildir. Gelirken ayağınızı yere sağlam basın ki takılmasın… Tabii Laçin’lik hali bu, olur da ayağınız takılacak olursa… Devrim sizi düşmeden tutacak, söz!

UYARI: Bu kitaptaki şahıs ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür.

Gerçek şahıs ve kurumlarla hiçbir ilgisi yoktur.

Onun kadar trajikomiğiyse daha ilkin bulunamamıştır.

Peki, o kim mi?

O anlatılmaz, tariflere sığmaz, yalnız ve yalnız yaşanır!

Bir Laçin Zenginer’i yaşama şerefi de yalnızca Devrim benzer biçimde adamlara mahsus kalır.

Bize ise yalnızca onların yaşadıklarına eşlik etmek düşer…Buyurun efendim, önden sakarlar!


Bayan Sakar Alıntıları – Sözleri

  • Kendimi ne mutlu ne mutsuz hissederken ayrıca sırf dönemin geçmesi için sürmüş olduğum pembe ruju fırlatarak yerine attım. Artık Ersin’i çağırmam icap ettiğini farkına vararak olduğum yerde dönerek, yine içeri geçtim. Ancak içeriye girince koltukta oturan kişiyi görmeme biran kalakaldım. Buz mavisi bakışları tüm soğukluğuyla gözlerimle bütünleşirken yüzündeki ifade sakin kalmaya çalışan bir insanın ifadesiydi.
    Aramızda sessizlik süregelirken boğazımı temizleyip sesimi bulmaya çalıştım. “sen”, ” dedim suçlarcasına bir sesle.
    Ağzımdan çıkan tek kelime bu olurken koltukta ürkütücü bir sakinlikte oturan Devrim keskin bakışlarını üzerimdeki gelinlikle gezdirdi.” Ne bu halin? ”
    Duyduğum soruyla bir an afallayarak üzerimdeki gelinliği baksamda anında kendime geldim. “Sana ne be! Hem senin burada ne işin var? Acele terk et burayı! “Elimle kapıyı işaret edip, gitmesi icap ettiğini gözüne gözüne soksam da suratıma tepkisiz bir halde bakmaya devam ederek, oturmuş olduğu koltuktan yavaşça doğruldu. Söylediklerimi yapacağını düşünerek kolumu yavaşça indirirken bana doğru gelmeye başlamasıyla geriye doğru kaykıldım.
    “Edeceğim,” dedi üstündeki siyah deri ceketin cebine elini atarken. “Ama sen de benimle geleceksin…”
    Kaşalrım anında havaya fırlarken “Niyeymiş?” diye sormuş oldum huysuzca. “Babamla yaptığın antak kalma kesmedi mi?”
  • “Bana bak! Eğer oldukça bir şeye basmak istiyorsan git aşağıdaki zile bas da seninle ilgilensinler! Yanlış anladın diyor işte adam”
  • “Eşiniz nerede Devrim Bey?” “Ha,o mu? Onun bir işi varmış da gitmek mecburiyetinde bırakıldı” “O şekilde mi bizde tanışırız diye düşünmüştük. Hayat enerjisi devasa yükseklikte birine benziyordu.”. “Ya, öyledir. Karşısındaki insanoğlunun yaşam enerjisini sonuna kadar emip kendine depolar çoğu zaman.”


Bayan Sakar İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Bayan Sakar: Bayan sakar
Düğününden kaçıp ertesi gün asla tanımadığı bir insanla düzmece nikah kıyan bir kız düşünün 19 yaşlarında laçin zenginer..
Gittiği otel de girmiş olduğu odada başkasıyla karşılaşıp polislerin otel basmasıyla birlikte yaşamı alt üst olan lavin kendini devrim zorlunun sırtında zorla kaçırılırken buluyor..
Tekin ümit ve devrimin içinde kalan tek kız devamlı konuşan insanların başına bela açan fakat bir taraftan babasından kaçan laçin kendini melis sıkıntılı olarak nikahı kıyılmış evli ve gerçek hayatta devrim zorlunun melisiyle karşılaştığında devrimin aslına bakarsak 8 senelik sevdiği bulunduğunu ve yapmış olduğu sakarlıklarla kızın düşmanlığını kazanıp bir oldukça maceralar eski eş talibi ve aileler le güldürü tarzında olan kitap eğlenceliydi..
#kitapoku #booknerd #sözler #kitaplık #okumak #sayfa #bookstagram #reading #kiraplariyikivar #okumahalleri #booklover #book #kitapaşkı #instagram #kitaplar #kitap #kahve #kitapsever #kitapkurdu #kitapkokusu #sevgi #ülke #kitapyorum (Yasemin bayrak)

Laçin Zenginer ; hazırcevap, fırlama, akıllara zarar hem de herkesi illallah ettirecek kadar sakar başrolümüz ve bir insanın başı bu hanımla kötü halde belada o kim mi? Devrim Zorlu, Laçin’in aksine ağırbaşlı, sakin, mantıklı ve kötü halde sinir bir adam
Onların hikayesi ailesinin diretmesiyle ortaklarının oğluyla evleneceği gün düğününden kaçan Laçin girmiş olduğu motelde barıncak görevlisinin kendisini eskort bir bayan zannederek Devrim’in odasına göndermesiyle adım atar. Devrim’in odasında polisler tarafınca hiçde iç açıcı olmayan bir pozisyonda basılan ikili polisten kurtulmak için evli oldukları yalanını ortaya atınca alınyazısı ağlarını örer. Bu yalan ikisini birbirine bağlarken hem Laçin hem Devrim büyük bir sabır testinden geçer.Mecburi birliktelikleri Devrim’in Kardeşi Umut Umut’un arkadaşı Tekin – Laçin’in tabiriyle tekinsiz tekin – Laçin’in ardındaki babasının adamları, Devrim’in 8 senelik sevdiği Melis ve Tekin’in Melis’ten intikam isteği ile aksiyon entrika güldürü dolu bir maceraya dönüşürken bu serüven ikilinin saklı taraflarını ortaya çıkarır. Ancak Laçin’in uzun süreden beri anlaşmaya çalmış olduğu insanın kızı bulunduğunu anlayan Devrim kötü halde benimsediği ve yavaş yavaş hoşlanmaya başladığı Laçin ve şirketinin geleceği hakkında ciddi bir seçim yaparken Laçin ise kalp ritmini bozan adama güvenmiş olmanın pişmanlığıyla kendisini almaya gelmiş olan babası ve nişanlısıyla evine geri dönerek tekrardan nikah masasına oturmaya karar verir. Ancak nikaha dakikalar kala gelin odasındaki şahıs bu nikaha izin vermeye asla mi asla niyetli değildir (Havvanur)


Bayan Sakar PDF indirme linki var mı?


Özlem Türk – Bayan Sakar kitabı için internette en oldukça meydana getirilen aramalardan birisi de Bayan Sakar PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Özlem Türk Kimdir?

Sosyal paylaşım platformu Wattpad’de “@zlemTrk” adıyla yazmaktadır. 17 yaşındadır.


Özlem Türk Kitapları – Eserleri

  • Annemin Gelini Olur Musun? 1
  • Annemin Gelini Olur Musun? 2
  • Bayan Sakar


Özlem Türk Alıntıları – Sözleri

  • Sevmeyi öğreneceksin, unutamayacağını öğrendiğin süre (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Unutacaksın… Yaşamamış benzer biçimde unutacaksın…” (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • Sevmeyi öğreneceksin, unutamayacağını anladığın süre.
    Sevmeyi öğreneceksiniz, dinlemeyi öğrendiğiniz süre. (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Sen hakkaten ölmek istiyorsun. Söyle bakalım Yekta,” deyip oklavayı elinde çevirmeye başladı. “Nasıl ölmek istersin?”
    Madem öleceğim, o halde korkusuzca aklımdan geçenleri söyleyebilirim değil mi? Sonuçta eceli gelen köpek cami duvarına işermiş. Atasözümüzün de verdiği cesaretle bir süre bile beklemeden ağzımı açtım. “Seninle şevişirken…”
    Aman Allahım o havada uçan şey hakkaten de o-oklava mı? (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Sevdin. Onun için her şeyi feda edecek kadar sevdin. Bu gitmesi için kafi. (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Şu çocuk küçüklüğünden beri gerizekalı” (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • “Her şeyim olan bir insan için, hiçbir şeymişim.” (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Çünkü onu çok sevdim.”
    Gözlerim restoranın içinde dolanırken tam karşımda oturan güzelimi hayal ederken buldum kendimi. “Yüzü çok güzeldi onun,” dedim boş bir noktaya odaklanırken.
    Tam karşımdaydı, yanı başımdaydı fakat dokunamıyordum. Yakınımdayken bile ona doyasıya bakamıyor, hayalini oluşturmak zorunda kalıyordum.
    “Sana benziyordu.” dedim mırıltıyla bakışlarımı Alara’ya çevirirken. “Sapsarı saçları vardı. Civciv derdim ben ona sarı saçlı diye… Gözlerimi gözlerinden ayıramama sebep olan mavilikte ve güzellikte gözleri vardı. Gözlerine bakmaya doyamazdım, bakışlarımı ondan ayıramazdım.
    Biraz bekleyip, “Evet, ilk aşkımdı,” dedim öteki bir sorusuna yanıt verirken. “Onu, onun için canımı verecek kadar çok seviyordum, onun aksine… O beni, gururunu dinleyecek kadar az seviyordu. Belki de hiç sevmiyordu. Bilmiyorum… Bildiğim tek şey; hak etmedi. Onu bu kadar sevmemi hak etmedi.”
    “Son sorum. Peki… Onu hala seviyor musun?”
    Seviyordum… Hem de kendimi yine şarampolden aşağı atacak kadar oldukça seviyordum.
    Ancak düşüncelerimin aksine ağzımdan çıkanlar başka oldu. “Sevmiyorum. Artık değil.” (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Sen Civcivinin ilk aşkısın. İlk ve tek… İlk ve son…” (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • “Bana bak! Eğer oldukça bir şeye basmak istiyorsan git aşağıdaki zile bas da seninle ilgilensinler! Yanlış anladın diyor işte adam” (Bayan Sakar)
  • “Sen benim ilk aşkımsın. İlk ve tek… İlk ve son…” (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Annemin gelini olurmusun (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Kendimi ne mutlu ne mutsuz hissederken ayrıca sırf dönemin geçmesi için sürmüş olduğum pembe ruju fırlatarak yerine attım. Artık Ersin’i çağırmam icap ettiğini farkına vararak olduğum yerde dönerek, yine içeri geçtim. Ancak içeriye girince koltukta oturan kişiyi görmeme biran kalakaldım. Buz mavisi bakışları tüm soğukluğuyla gözlerimle bütünleşirken yüzündeki ifade sakin kalmaya çalışan bir insanın ifadesiydi.
    Aramızda sessizlik süregelirken boğazımı temizleyip sesimi bulmaya çalıştım. “sen”, ” dedim suçlarcasına bir sesle.
    Ağzımdan çıkan tek kelime bu olurken koltukta ürkütücü bir sakinlikte oturan Devrim keskin bakışlarını üzerimdeki gelinlikle gezdirdi.” Ne bu halin? ”
    Duyduğum soruyla bir an afallayarak üzerimdeki gelinliği baksamda anında kendime geldim. “Sana ne be! Hem senin burada ne işin var? Acele terk et burayı! “Elimle kapıyı işaret edip, gitmesi icap ettiğini gözüne gözüne soksam da suratıma tepkisiz bir halde bakmaya devam ederek, oturmuş olduğu koltuktan yavaşça doğruldu. Söylediklerimi yapacağını düşünerek kolumu yavaşça indirirken bana doğru gelmeye başlamasıyla geriye doğru kaykıldım.
    “Edeceğim,” dedi üstündeki siyah deri ceketin cebine elini atarken. “Ama sen de benimle geleceksin…”
    Kaşalrım anında havaya fırlarken “Niyeymiş?” diye sormuş oldum huysuzca. “Babamla yaptığın antak kalma kesmedi mi?” (Bayan Sakar)
  • Annem bir gelini olsun istiyor. Ancak ben evlenmek istemiyorum, gençliğimi tek bir hanımla geçiremem. Anlarsın ya, her gece değişik bir çıtırın tadına bakmak varken tek hanıma bağlı kalmak oldukça sık” Aksen, “Kısa kes!” diye bir kez daha emretti. (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Fakire ALLAH versin diğen gafıl oğlu gafil peki sana kim veriyor.
    …. ~… (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • Adam hanımı özledi, başka hanıma sarıldı. Kadın adamı özledi, insanın yokluğuna sarıldı… (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • Fakat karşımdaki buz mavisi gözlerin aniden alev aldığını görünce, hakkaten bu tarz şeyleri söylediğimin farkına varmam uzun sürmemişti. Ve sol gözüme devasa bir yumruk yediğimin. (Annemin Gelini Olur Musun? 1)
  • “Eşiniz nerede Devrim Bey?” “Ha,o mu? Onun bir işi varmış da gitmek mecburiyetinde bırakıldı” “O şekilde mi bizde tanışırız diye düşünmüştük. Hayat enerjisi devasa yükseklikte birine benziyordu.”. “Ya, öyledir. Karşısındaki insanoğlunun yaşam enerjisini sonuna kadar emip kendine depolar çoğu zaman.” (Bayan Sakar)
  • “Bir Civciv ve Kurbağa Hikayesi.” (Annemin Gelini Olur Musun? 2)
  • “Sen bakışlarını ben hariç hiçbir tarafa çevirme.” (Annemin Gelini Olur Musun? 1)

loading…

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş