Eğitim

Aşkın Melodisi – Kylie Scott Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Aşkın Melodisi – Kylie Scott Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Aşkın Melodisi kimin eseri? Aşkın Melodisi kitabının yazarı kimdir? Aşkın Melodisi konusu ve anafikri nedir? Aşkın Melodisi kitabı ne konu alıyor? Aşkın Melodisi PDF indirme linki var mı? Aşkın Melodisi kitabının yazarı Kylie Scott kimdir? İşte Aşkın Melodisi kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Kylie Scott

Çevirmen: Tuğçe Nida Sevin (Gökırmak)

Editör: Gizem Sert

Tasarımcı: Aslıhan Kopuz

Orijinal Adı: Deep

Yayın Evi: Yabancı Yayınları

İSBN: 9786055016982

Sayfa Sayısı: 320


Aşkın Melodisi Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

USA Today ve New York Times Çoksatan serisi Stage Dive dördüncü romanıyla son buluyor.

Tek gecelik ilişkileri bu şekilde son bulmamalı ve Vegas’ta olan Vegas’ta kalmalıydı…

Pozitif. Gebelik testinin üstündeki iki ufak çizgi Lizzy Rollins’in basit yaşamını tamamen değişiklik yapmak üzereydi. Ve tüm bunların tek bir sebebi vardı; Stage Dive’ın fazlasıyla seksi basgitaristi Ben Nicholson’la Vegas’ta geçirilmiş tek bir gece.

Ben, Lizzy’den uzak durmaya söz vermişti. Ondan uzak durması icap ettiğini kesinlikle biliyordu. Artık Lizzy, onun en yakın arkadaşının ailesinden birisiydi ve aralarındaki çekim ne kadar kuvvetli olursa olsun, Lizzy ne kadar tatlı ve sempatik olursa olsun, Ben o çizgiyi aşmamaya kararlıydı. Ta ki Günahlar Şehri’nde geçirilen bir geceye kadar… Şimdi Ben ve Lizzy olabilecek en kuvvetli bağ ile birbirlerine bağlıydılar fakat bu bağ gerçek aşkı da bulmalarına destek olabilecek miydi?

“Baş döndürücü, keyifli ve alev ateş aşk hikâyelerinden hoşlanan okurlar bu serinin her kitabına bayılacaklar.”

-Booklist, Starred Review-

“Kylie Scott kendine özgü muzip ve hazır yanıt tarzıyla okura oldukça keyifli, dürüst ve kırılgan bir hikâye sunuyor.”

-Publishers Weekly, Starred Review-


Aşkın Melodisi Alıntıları – Sözleri

  • Bir ilişkiye öteki kişinin değişeceğini bekleyerek girmek aptallıktı.
  • “Sanırım bazı insanoğlu yalnız etrafta dolaşan ruhlar­dan ibaret. Yalnız başlarına daha iyiler. Yanlarında birine ve sevgiye gerekseme duyduklarından daha fazlaca özgürlüklerine gerekseme duyuyorlar…
  • “Anlatmak istediğini anlattın. Benimle param için ilgilendiğini düşünmeme hiçbir sebep yok, tamam mı? Şimdi, bir şeye her ihtiyacın olduğunda bu konuşmayı seninle yine yapmayacağım. Sen ve Mercimek benimsiniz ve benim olana göz kulak olurum.”
  • “Bu karşımdaki muhteşem mahluk da kim?” diye sor­du. “Gözlerimi kamaştırıyorsunuz gizemli yabancı. Der­hal kim olduğunuzu öğrenmeliyim.”
    “Ben sizin eşinizim.”
    “Bir yerlerden tanıdık geldiğinizi tahmin etmiştim.
  • “Yere yığılana kadar kendi kuyruğunu kovalayan
    bir deli o,” dedim. “Aslına bakarsan, haklısın, birazcık Mal benzer biçimde.”
  • “Sanırım bazı insanoğlu yalnız etrafta dolaşan ruhlardan ibaret.Yalnız başlarına daha iyiler.Yanlarında birine ve sevgiye gerekseme duyduklarından daha fazlaca özgürlüklerine gerekseme duyuyorlar.”
  • “Bu karşımdaki muhteşem mahluk da kim?” diye sor­du. “Gözlerimi kamaştırıyorsunuz gizemli yabancı. Der­hal kim olduğunuzu öğrenmeliyim.”
    “Ben sizin eşinizim.”
    “Bir yerlerden tanıdık geldiğinizi tahmin etmiştim.


Aşkın Melodisi İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Bu kitap beni kesinlikle çıldırttı…
Seriyi fazlaca sevdim. İlk kitapta Evy, ikinci kitapta ki Anne ve bilhassa üçüncü kitapta ki Lena benzer biçimde hanım kaakterlere bayıldım. Her biri kuvvetli ve karşısında ki insanla faklı bir halde baş etme yolları var. Ama son kitaptaki Lizy çıldırttı beni!!!
O iyi mi bir karaktersizliktir ya! Çığlıklar atıp kıza bir tane patlatmak istedim!
Üçüncü kitapta Jimmy de tam bir öküzdü, hatta Lena’ya hakketen fena davrandı sadece Lena o denli ügzel sözler yerleştirip kendini harcatmıyordu ki fanatik kaldım hatta serinin en sevdiğim kitabı oldu. Tabi son sayfalarda ki diyologlar hariç. ( yazar resmen sonunu iyi mi bağlasa bilememiş ve Jimmy’nin öküzlüklerine bir izahat getirmeye çalışırken batırmış) Ama buna karşın en sevdiğim kitap o oldu seride.
Bundan sonrası spoiler olabilir…
Adam Lizy’e çok kötü davranıyor bizim zekide hala ördek yavrusu benzer biçimde ardında…
Ya bir kesin dur bir çek git be’! de şu adama… Ama yok!!!!
Tam aklı başına geldi sonunda gidiyor dedim. Olay bir halde saçma sapan tatlıya bağlandı ve kitap bitti!
Zaten bu biçim kitapları içinde ki inanılmaz adamlar yüzünen fantastik kitap benzer biçimde okuyorum. Bari hanım karakter birazcık dik dursun ya!!!
Kitabı fırlatıp atacaktım en sonunda…
Lizy şimdi tavrı koyar, işte şimdi defol git diyecek diye tuttum kendimi…
Uyuz oldum kitaba! (b. d dinc)

Serinin son kitabıydı. Akıcı mütevazı bir kitaptı. Ama hala gözdem Günahkarlar Turnede serisidir.
Rock yıldızlarının hayatlarını görüyoruz. Bir anda ben aile babası değilim diyenlerin içinden iyi mi bir eş ve baba çıktığını görüyoruz. Bunu gerçekleştirebilecek şeyin ise aşk, sevgi, sadakat ve uyum olduğuna inanabiliriz. Karşılıklı olduğu sürece mükemmel duygular hakikaten. (Fobc)

Üzgünüm Hala Malcomm benim için tek. Güzeldi. Ama sanki Lizzy’nin birazcık kafası karışık gibiydi. Ilkin aşka inanmayıp sonrasında delice aşık olup fakat olmayabilirde şeklinde seri halde değişen düşünceleri vardı. Sanki kişiliği yerine oturmamış bir kitap karakteri gibiydi. Gerçek şu ki serinin öteki kitaplarını daha fazlaca sevdim ve Balkabağımı özledim. Bu birazcık bitse de gitsek benzer biçimde olmuş. Hani artık seri tamamlansa da başka projeye başlasam benzer biçimde. Yine de yazarın kalemini seviyorum; Aşırı ayrıntılarla bunaltmıyor ve akıcı. Seriyi okumaya başladıysanız ne olursa olsun tamamlayın derim 🙂 (Tuğba)


Aşkın Melodisi PDF indirme linki var mı?


Kylie Scott – Aşkın Melodisi kitabı için internette en fazlaca meydana getirilen aramalardan birisi de Aşkın Melodisi PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Kylie Scott Kimdir?

Kylie, New York Times ve USA Today’in en fazlaca satan yazarıdır. O, Avustralya Romance Writer’s Derneği tarafınca 2013 & 2014 yılının Avustralyalı Romance Yazarı seçildi ve kitapları 11 değişik dile çeviri edildi. Romantik, rock müzik ve B sınıfı korku filmlerinin uzun süredir hayranıdır. Avustralya’nın Queensland kentinde bulunan iki evladı ve kocasıyla beraber, internette okumakta ve yazmaktadır.


Kylie Scott Kitapları – Eserleri

  • Aşkın Müziği
  • Aşkın Ritmi
  • Aşkın Şarkısı
  • Aşkın Melodisi
  • Strong
  • It Seemed Like a Good Idea at the Time
  • Dirty
  • Love Song
  • Closer
  • Twist
  • Chaser: A Dive Bar Novel


Kylie Scott Alıntıları – Sözleri

  • Kalbin aklı bulunduğunu ya da söz dinlediğini kim söylemiş? (Aşkın Şarkısı)
  • Hayatta beni, birinin gözünü korkutmak için bir araya gelen insanoğlu kadar sinirlendiren bir şey yoktur. (Aşkın Müziği)
  • Dünyayla kendi başımıza başa çıkabilirdik. Bunu yapabilirdik. Ama birlikte olunca fazlaca daha iyiydi. (Aşkın Ritmi)
  • … ve senin sınırlara ihtiyacın olduğuna karar verdim, Anne. Sınırlar… Senin dostundur. (Aşkın Ritmi)
  • “Yere yığılana kadar kendi kuyruğunu kovalayan
    bir deli o,” dedim. “Aslına bakarsan, haklısın, birazcık Mal benzer biçimde.” (Aşkın Melodisi)
  • Onu görmek, yar kenarında durmak gibiydi. İçimden bir ses, “Sonunu boş ver, kim bilir uçabilirsin,” diyordu. “Uçamazsan da düşüşün heyecanını yaşarsın.” Mantıklı yanımsa, “Bu bir katliam!” diye bağırıyordu. (Aşkın Müziği)
  • “Sanırım bazı insanoğlu yalnız etrafta dolaşan ruhlardan ibaret.Yalnız başlarına daha iyiler.Yanlarında birine ve sevgiye gerekseme duyduklarından daha fazlaca özgürlüklerine gerekseme duyuyorlar.” (Aşkın Melodisi)
  • “Bu karşımdaki muhteşem mahluk da kim?” diye sor­du. “Gözlerimi kamaştırıyorsunuz gizemli yabancı. Der­hal kim olduğunuzu öğrenmeliyim.”
    “Ben sizin eşinizim.”
    “Bir yerlerden tanıdık geldiğinizi tahmin etmiştim. (Aşkın Melodisi)
  • Birini fazlaca sevdiğin bir kitapla beraber eve göndermek kadar güzel bir şey var mıdır? Hayır, yoktur. (Aşkın Ritmi)
  • – “Lena onun tek arkadaşı gitmesine izin veremeyiz.”
    – “Lena benim tek arkadaşım değil.” Jimmynin yanakları kızarmaya başlamıştı.
    -“ Sessiz ol Jimmy” diye emretti Mal “Yetişkinler konuşuyor burada” (Aşkın Şarkısı)
  • “Anlatmak istediğini anlattın. Benimle param için ilgilendiğini düşünmeme hiçbir sebep yok, tamam mı? Şimdi, bir şeye her ihtiyacın olduğunda bu konuşmayı seninle yine yapmayacağım. Sen ve Mercimek benimsiniz ve benim olana göz kulak olurum.” (Aşkın Melodisi)
  • “Doğru kızı buldum, öteki her şeyi yanlış yaptım.” (Aşkın Ritmi)
  • Ama odama gönderilmekten hiçbir vakit hoşlanmamıştım. Annemlerle yaşadığım sırada birkaç kez başıma gelmişti. O vakit bile pencereden dışarı, çatıya çıkar, orada kitap okurdum. (Aşkın Müziği)
  • “Sanırım bazı insanoğlu yalnız etrafta dolaşan ruhlar­dan ibaret. Yalnız başlarına daha iyiler. Yanlarında birine ve sevgiye gerekseme duyduklarından daha fazlaca özgürlüklerine gerekseme duyuyorlar… (Aşkın Melodisi)
  • “İnsanlar seni her halükarda yargılar,” dedi. “İnsanlar kendi lanet olası fikirlerine bayılırlar ve sana bunu kabul ettirmekten memnun olurlar, sen istesen de istemesen de. Kendinle mutlu olmalısın.” (Aşkın Şarkısı)
  • Neden hepimiz devamlı olarak bu kadar ağırkanlı olmakta ısrar ediyor ki? Hayat tamamı için fazla kısa. (Aşkın Ritmi)
  • – Yüzün iyi mi ve bu üstündeki boktan şey de ne?
    – Lena’ya sor diye tersledi Jimmy
    – Yapamam. Gömleğin o denli iğrenç ki onu ağlatmış (Aşkın Şarkısı)
  • “Bu karşımdaki muhteşem mahluk da kim?” diye sor­du. “Gözlerimi kamaştırıyorsunuz gizemli yabancı. Der­hal kim olduğunuzu öğrenmeliyim.”
    “Ben sizin eşinizim.”
    “Bir yerlerden tanıdık geldiğinizi tahmin etmiştim. (Aşkın Melodisi)
  • Sarılacak birinin olması iyi gelmişti. (Aşkın Müziği)
  • Bir ilişkiye öteki kişinin değişeceğini bekleyerek girmek aptallıktı. (Aşkın Melodisi)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş