Eğitim

Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir – Didem Moralıoğlu Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir – Didem Moralıoğlu Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir kimin eseri? Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir kitabının yazarı kimdir? Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir konusu ve anafikri nedir? Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir kitabı ne konu alıyor? Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir PDF indirme linki var mı? Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir kitabının yazarı Didem Moralıoğlu kimdir? İşte Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Didem Moralıoğlu

Yayın Evi: Epsilon Yayınevi

İSBN: 9786051735825

Sayfa Sayısı: 224


Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

DÜŞÜNCELERİNİN KAPTANI SENSİN.

Uçsuz bucaksız masmavi sularda eşi olmayan bir sefere çıkmaya hazır mısın?

NLP (Bilinçaltı) Uzmanı ve Marka Danışmanı Didem Moralıoğlu, fikir gücümüzün farkına vararak duygularımızı iyi mi yönetebileceğimizi, negatif duygulardan iyi mi kurtulacağımızı etkin ve samimi önerilerle size sunuyor.

Bu kitapta kazanacağın eşi olmayan edinim birçok kadim öğretinin temellerine dayanıyor. Hazır olduğunda, önünde duran olağanüstü kapıyı yavaş yavaş aç ve karşında son aşama keyifli, rahat, sakin, masmavi fikir denizini gör. Şimdi, birbirinden güzel düşüncelerin, bu fikir denizinin içinde uzun süredir seni beklediğini şüphesiz fark edeceksin. Yaklaşıp onları anlamaya çalıştığında yaşamını düşüncelerin yardımıyla istediğin benzer biçimde yönlendirebileceğini tüm vücudunda hisset.

Şimdi bu denizin açıklarında, masmavi sularda bir karartı seçiyorsun: Bunlar sana sorun veren negatif düşüncelerin. Bazen bunların nerede başlayıp nerede bittiğini de çözemezsin ve bir an için korkuya, ümitsizliğe kapılmana karşın, aslen tüm bu karanlık düşünceleri masmavi tarafa geçirecek olan gene sensin. O sularda gönül rahatlığıyla gezin, senin isteklerini yerine getirmeleri için düşüncelerine izin ver. İhtiyaç duyduğun tüm kaynak senin içinde.


Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir Alıntıları – Sözleri

  • İçinizdeki sese kulak verin, evrenin en büyük sırrını size fısıldıyor olabilir.
  • İnsan hayatta ilkin güneşin batışını izlemelidir,
    İzlemelidir ki güneşin doğuşunu arzulaya bilsin..
  • Düşünmek kolaydır, yapmak zor olsa gerek.
    Dünyada en güç olan şey de düşünüleni yapmaktır.
  • Hiç kimse senin adına, senin haricinde, seninle ilgili hiçbir vaadi tasarlayamaz.
  • Kafes içinde doğan kuşlar,
    Uçmanın hastalık bulunduğunu düşünürler.
  • Bize yanlış davrandığını düşündüğümüz kişileri affetmeliyiz. Bunu hak ettikleri için değil, bu haksızlıklara karşılık vermeye devam etmeyecek kadar kendimizi sevdiğimiz için.
  • Suya düştüğünüz için değil,
    Sudan çıkamadığınız için boğulursunuz.
  • İnsan, inandığıdır.
  • Düşüncelerimiz davranışlarımızı,
    Davranışlarımız da hayatımızı yaratır.
  • Mal kaybeden bir şey kaybetmemiştir. Onurunu kaybeden fazlaca şey yitirmiştir. Cesaretini kaybeden her şeyini yitirmiştir.


Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Merhaba dostlar sizlere güzel bir kitabın yorumuyla geldimKitap 4 ana bölümden oluşuyor.
Kitaptada söylediği benzer biçimde duygularımızın mimari düşüncelerimizdir.Ben bu sözü fazlaca sevdim.Ah aslen düşüncelimizi yönete bilsek daha rahat ve mutlu olmazmıyız.Keşke bu şekilde bir imkanımız olsa.
Kitabı her insana şiddetle tavsiye ediyorum düşüncelerimizi değiştirip hayatımızı ve kaderimiz de değiştirelim.Kişisel gelişim kitapları okumayı seviyorum.Tabi bana kattıkları fazlaca daha mühim. Sıkılmadan okudum dostlar, hepinize tavsiye ederim.Ayrıca tam çanta boy bir kitap,ciltli olması da cezbedici özelliklerinden biriydi benim için. (Ela)

epsilonyayinevi’den çıkan didemmoralioglu imzalı bir kişisel gelişim kitabıyla tanıştırayım sizleri..
Daha ilkin de belirttiğim suretiyle kişisel gelişim kitapları okumayı seviyorum.Tabi bana kattıkları fazlaca mühim. Sıkılmadan okudum dostlar, hepinize tavsiye ederim. Ayrıca tam çanta boy bir kitap, ciltli olması da cezbedici özelliklerinden bir tanesi
.
Kitap muhteviyatında bulunan bir öğretmen talebe diyaloğunu paylaşmak isterim..
.
“Gel oğlum! Kalk bakalım tahtaya, sana bir sorum var.”
“Buyurun , problem doğal olarak öğretmenim.”
“Canlılar ne kadara ayrılır?”
“Dörde ayrılır öğretmenim.”
“Bana yanlış benzer biçimde geldi fakat…say bakalım.”
“Bitkiler, hayvanlar, insanoğlu, çocuklar.”
“Çocuklar da insan değil mi oğlum?”
“Haklısınız , o vakit canlılar üçe ayrılır öğretmenim.”
“Peki, şimdi tekrardan say bakalim.”
“Bitkiler, hayvanlar ve çocuklar.”
“Oğlum, peki insanlara ne oldu?”
“Düşünebilenleri hep çocuk kaldılar, düşünemeyenleri de zaman içinde hayvanlaştılar öğretmenim.”
.
Yukarıda ki örnekte, düşünme olgusunun çocukluktan yetişkinliğe geçilene kadar iyi mi evrildiğini, yaş ilerledikçe ve olgunlaştıkça etken fikir yetimizin iyi mi köreldiğini görüyoruz.
.
#arkakapak Uçsuz bucaksız masmavi sularda eşi olmayan bir sefere çıkmaya hazır mısın?
.
NLP ( Bilinçaltı) Uzmanı ve Marka Danışmanı didemmoralioglu, fikir gücümüzün farkına vararak duygularımızı iyi mi yöneteceğimizi, negatif duygulardan iyi mi kurtulacağımızı etkili önerileriyle size sunuyor.
Huzurlu akşamlar (Muhendisanneninkitaplari)

.
Kafanın içinde birçok fikir var değil mi? İşte bu düşünceleri aslen tam anlamıyla anlamaya çalıştığında hayatına iyi mi yön verebileceğine sen de inanamayacaksın negatif düşünceler bile olumluya çevirip, güzelleştirecek olan da tamamen biziz. İhtiyacın olan bir tek kendine bir talih vermen … .
.
Bu şansı kendine niçin kitabı alıp da okumaya başlayarak vermiyorsun? Sonuçta hepimiz hayatında bir yol gösterene gerekseme duyar. Belki de o işaret bu kitaptadır? Neden olmasın…
.
.
️ Yaptıkların ya da yapmadıkların idealindeki insan olmaktan seni alıkoyuyorsa doğru yönetmen ihtiyaç duyulan öncelikli sistem duyguların değil düşüncelerdir… (Gizem)


Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir PDF indirme linki var mı?


Didem Moralıoğlu – Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir kitabı için internette en fazlaca meydana getirilen aramalardan birisi de Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Didem Moralıoğlu Kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi’ni bitirdikten sonrasında tasarımcı olarak dört yıl çalıştı. Tasarımcılığın kazandırdığı hayal enerjisini yaratıcılıkla birleştirerek, kariyerine görsel pazarlama alanında devam etti. Bir fikri tasarlama, konumlandırma ve uygulama pratiklerine yabancı olmadığı için pazarlama alanında hızla yol aldı. Tecrübeyle edinmiş olduğu detayları, sonsuz okuma aşkıyla pekiştirdi ve pazarlama ve markalama mevzularında stratejiler geliştirip bu stratejileri başarıyla hayata geçirmeye başladı. Bu başarıları karşılığında ulusal ve internasyonal ödüller aldı.

Teorinin tek başına kafi gelmeyeceğini, pratiğin bilgiyi kuvvetlendirdiğini düşünen Moralıoğlu, daha çok edinim için mümkün olan her fırsatı değerlendirdi. Kurumsal şirketlere danışmanlık hizmeti vermeye başladıktan sonrasında tecrübelerini değişik formlarda paylaşmaya ve en sonunda da yazmaya başladı.

“Çocukluğumuzda zihnimize işleyen masallar, tüketim alışkanlıklarımızı, hatta marka tercihlerimizi belirliyor olabilir mi?” sorusu üstüne yazıya döktüğü “Ben Marka Olsam” adlı kitabı 2014 senesinde Epsilon Yayınevi tarafınca yayımlandı.


Didem Moralıoğlu Kitapları – Eserleri

  • Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir
  • Seni Yine Severdim
  • Ben Marka Olsam
  • Kafdağı’nın Pusulası


Didem Moralıoğlu Alıntıları – Sözleri

  • Markaların uzun seneler ayakta kalabilmesi için en mühim unsur; markaların oluşması değil, doğru ve sağlam şekilde inşa edilmesidir. (Ben Marka Olsam)
  • Müşteriyle “empati” icra eden markalar kazanır… (Ben Marka Olsam)
  • Kafes içinde doğan kuşlar,
    Uçmanın hastalık bulunduğunu düşünürler. (Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir)
  • İnsan, inandığıdır. (Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir)
  • Eskiler erdemin ışığıyla ortamı aydınlatması için devlet işlerinin yoluna koyarlardı. Devlet işlerinin yoluna koyabilmek için ilkin ev işlerini yoluna koyarlardı. Ev işlerini yoluna koyabilmek için ilkin kendilerine çeki seviye verirlerdi. Kendilerine çeki seviye verebilmek için ilkin düşüncelerini yoluna koyarlardı. Düşüncelerini yoluna koyabilmek içinse ilkin data eksikliklerini giderirlerdi. (Ben Marka Olsam)
  • Tüm imkânsızlıklar içinde kimi zaman çekip gitmek aşk’ı imkânlı kılar mı? (Seni Yine Severdim)
  • Unutmayın, tüketicinin algısında yarattığınız en ufak farklılık bile, kısa sürede rakiplerinizden ayrılmanızı elde edecektir. (Ben Marka Olsam)
  • Hayat her boşluğu derhal doldurmaya programlıdır. Kural budur. (Seni Yine Severdim)
  • Karşılaştığınız herhangi bir sorun ,o problemi yaratmış olduğumuz zamandakiyle aynı fikir düzeyinde çözülemez.(Albert Einstein) (Kafdağı’nın Pusulası)
  • En iyisi unutmaya emek harcamadan, alışmakmış. (Seni Yine Severdim)
  • Zihninde büyüttüğün her korku seni başarısız yapar (Kafdağı’nın Pusulası)
  • Mal kaybeden bir şey kaybetmemiştir. Onurunu kaybeden fazlaca şey yitirmiştir. Cesaretini kaybeden her şeyini yitirmiştir. (Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir)
  • … kendi yolculuğunun dümeni kendi elinde değilse,vardığın son hiçbir açıdan tatminkar olmayacaktır. (Kafdağı’nın Pusulası)
  • İnsan hayatta ilkin güneşin batışını izlemelidir,
    İzlemelidir ki güneşin doğuşunu arzulaya bilsin.. (Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir)
  • Hayat her boşluğu derhal doldurmaya programlıdır. Kural budur. (Seni Yine Severdim)
  • Rüyalarım ıssızlaştı. Kalbim boşalmış, ruhum çekilmiş benzer biçimde hissediyorum. (Seni Yine Severdim)
  • Hiç kimse senin adına, senin haricinde, seninle ilgili hiçbir vaadi tasarlayamaz. (Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir)
  • Bize yanlış davrandığını düşündüğümüz kişileri affetmeliyiz. Bunu hak ettikleri için değil, bu haksızlıklara karşılık vermeye devam etmeyecek kadar kendimizi sevdiğimiz için. (Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir)
  • Aşk; en fazlaca kendinle savaştığın ve gene hep kendinle yenildiğindir. (Seni Yine Severdim)
  • Kalbe hitap eden markalar müşterilerin ilkin saygısını, sonrada aşkını kazanmaya çalışır. (Ben Marka Olsam)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş