Eğitim

Küresel Düzenin Şifreleri – Ramazan Kurtoğlu Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Küresel Düzenin Şifreleri – Ramazan Kurtoğlu Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Küresel Düzenin Şifreleri kimin eseri? Küresel Düzenin Şifreleri kitabının yazarı kimdir? Küresel Düzenin Şifreleri konusu ve anafikri nedir? Küresel Düzenin Şifreleri kitabı ne konu alıyor? Küresel Düzenin Şifreleri PDF indirme linki var mı? Küresel Düzenin Şifreleri kitabının yazarı Ramazan Kurtoğlu kimdir? İşte Küresel Düzenin Şifreleri kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Ramazan Kurtoğlu

Yazar: Cansu Canan Özgen

Yayın Evi: Asi Kitap

İSBN: 9786059331067

Sayfa Sayısı: 244


Küresel Düzenin Şifreleri Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Bugüne değin bildiğiniz her şey değişiyor!

İnsanlık büyük bir türbülans çağına girdi.

Kimse yaşanmış olan bu büyük kaosu çözemiyor.

Cansu Canan Özgen tüm bilinmeyenleri akıl süzgecinden geçirerek Dr. Ramazan Kurtoğlu’na soruyor. Ve Küresel Düzenin Şifreleri aydınlanıyor.

– Evanjelistler dünyayı işgale mi hazırlanıyor?

– Türkiye bölgesel güç olabilecek mi?

– Yeni düzende haritalar iyi mi çizilecek?

– “Anı yaşa” yeni dünya düzeninde ne anlama geliyor?

– Yeni ekonomik kriz ne vakit çıkacak, iyi mi planlanıyor?

– Gündelik hayatımızda kullandığımız fakat fark etmediğimiz semboller ne anlama geliyor?

– Hollywood hangi operasyonlarda vazife alıyor? Algıyı iyi mi belirliyor?

– Asıl oyun kurucu Vatikan mı?

– Gizli örgütlerin güç savaşı hayatımızı iyi mi etkiliyor

– Peki planlanan kıyamet savaşının kazananı kim olacak?

“Büyük Oyun’un şifreleri bu kitapla çözülüyor!”


Küresel Düzenin Şifreleri Alıntıları – Sözleri

  • 7 Mart 2003 tarihindeki Washington Post’ta devrin Birleşik Devletler Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice aynen şöyleki söylemiş oldu; “Fas’tan Basra Körfezi’ne kadar Türkiye dahil Ortadoğu’da 22 ülkenin sınırları ve harita değişecek.” Bu sözden seneler sonrasında Arap Baharı ve Suriye iç savaşı patlak verdi.
  • ” Bana bir ülkenin parasının kontrolünü verin, kanunları kimin yaptığına bakmam,” diyor Mayer Rothschild.
  • Vatikan’ın ilk küresel operasyonu Haçlı Seferleridir. Haçlı Seferleri, görünüşte bir dini hareket olsa da, Doğu’ nun zenginliğini ve parasını talan etme operasyonudur.
  • Hazreti Musa’yı öldürmeye kalkan Firavun’un secde eder şekilde bedeni bugün British Museum’da sergileniyor. 1920’li yıllarda Süveyş Kanalı emek harcamaları yapılırken bulunmuş oldu.
  • Tarihimizde iki mühim kırılma var. Bilhassa Türk-İslam inanışındaki iki kırılma… İlki Yavuz’un Mısır’ı fethetmesiyle oradan getirttiğimiz selefi ve eş’ari Arap ve Yahudilikten dönme ulema. Bu ulemadan sonrasında değişimi görüyoruz, oysa cebiri gören bir milletin çocuğuyuz. 1529’daki Osmanlı kayıtları bundan söz eder, fakat ne var ki Türk medreselerinde sonrasında şu tartışılıyor; matematik okumak caiz midir, değil midir, firavunlar cennete gider mi gitmez mi?
  • Bu ülkede Kemal Tahir’i okumadan Osmanlı Türkiye’sinin içinde bulunmuş olduğu durumu, Cumhuriyetin kuruluşunu anlayamayız, doğrusu bunlar bizim dev insanlarımız.
  • California Üniversitesi’nde bigün kütüphaneye çıktığımda üstünde “hususi katılımcılar girebilir” yazılı bir bölüm gördüm. Mamafih oraya hususi bir izinle girme imkanı buldum. Arnold Toynbee isminde bir İngiliz siyasetçi ve tarihçi vardır. Onun Türklerden ve Müslümanlardan hoşlanmadığını biliyoruz. Toynbee’nin 1955 yılına ilişkin “fazlaca gizli saklı” damgalı bir raporunu gördüm o hususi bölümde. Ve o gizli saklı raporda şöyleki diyordu: Artık günümüzde cenup Müslümanlığı (Suudi Arabistan) Mısır Eş’abi eksenindeki İslam şeyh ve şıhının elindedir. Batı uygarlığı için tehdit değildir. Parayla şeyhi, şıhhı satın alabilir ve istediğinizi yaptırabilirsiniz diyordu. Ama şimal Müslümanlığı (Semerkant, Buhara, İstanbul eksenindeki Hanefi Türk Müslümanlığı) Mustafa Kemal benzer biçimde isyancılar çıkarır diyordu. “Batı uygarlığı için tehdittir ve buraya dikkat” diye yazmıştı.
  • Öyleyse Büyük Ortadoğu Projesi’nin ana yemeği, ana menüsü biziz. Zira bizlere diz çöktüremezlerse Büyük Ortadoğu’yu kurmaları mümkün değil. Onun için bizlere terörizm, asimetrik cenk, idrak yöntemi, para operasyonlarıyla var güçleriyle yükleniyorlar.
  • Dünya Bankası’nın son raporlarından biri 80 milyona yakın nüfusumuzun yüzde 27’sinin açlık sınırında bulunduğunu gösteriyor. Bunları da görmezden geldik. Zekât meselesini de görmezden geldik. Kadınlarımızın üstünden etek boyuyla, başörtüsüyle tartıştık, birbirimizin boğazını sıktık. Gelinen yer de burası.
  • “Bu noktada Hollywood’ un temel bir prensibi var; “bir ülkeyi işgal edip toprak kazanmaktansa algıları işgal edin” diyor


Küresel Düzenin Şifreleri İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Cansu Canan soruyor, Yardımcı Doçent Doktor Kurtoğlu yanıtlıyor…
Kitap, CİA’den HAARP projesine, Tapınak Şövalyelerin ve Vatikan’ın dünya ve ülkemiz üstünde oynanan oyunları finanse eden tüm Siyonistlerin amaçlarını konu alıyor. Eserde birçok bölüm birinci ağızdan konuşmalara yer veriyor fakat kaynaklar dipnot olarak belirtilmemiş….
ABD ve İsrail’in, Armageddon’u (kıyameti) hızlandırmak için dünya üstünde neler yaptıklarına, ekonomiyi iyi mi yönlendirdiklerini ve terör eylemlerini iyi mi finans ettiklerini konu alıyor. Bir fazlaca Holywood filminin içinde yer edinen mesajlara dikkat çekiyor. Nano teknolojisini, siber saldırıları, zihin denetim amaçlı meydana getirilen çalışmaların yavaş yavaş ne kadar etkili bulunduğunu, Arap Bahar’ı olarak adlandırılan ve Ortadoğu’yu kan ve gözyaşı ile yıkamanın aslolan amaçlarıda tek tek sıralıyor…
Okurken, evet bunlar olmuştu ve oluyor diyeceğiniz, kendilerini Tanrı’nın seçilmiş kulları olarak görenlerin, masum insanları iyi mi katlettiklerini, aslolan amaçlarının tek bir topluluğu üstün kılma gayreti olanların dünyayı kaosa sürüklemeye devam edişlerini ve ettiklerini okuyacağınız, inanmakta zorlanacağınız bir yapıt… (Nurhan Işkın)

Muhteşem bir yapıt. Okumak gerek. Okuyup bilinçlenmek gerek. İnsanlar üstünde, gençler üstünde NASIL oyunlar oynanıyor görmek gerek. OKU ARAŞTIR ÖĞREN UYGULA…!kitap/kitap–60679 (Beyazıt)

Ramazan Hoca’yı severim ben. Tv söyleşilerini de izler, bahsi geçen mevzularda daha çok araştırmaya giderim. Ramazan Hoca öğrenmemiz için katkısı büyük olan kişilerden. Kitapta bahsi geçen mevzular garip olmasıyla birlikte, ürkütücü de. Matrix idrak yönetiminden çıkıp, çoktan yaşamımız haline dönüşmüş aslına bakarsak. (Gezen Kedi)


Küresel Düzenin Şifreleri PDF indirme linki var mı?


Ramazan Kurtoğlu – Küresel Düzenin Şifreleri kitabı için internette en fazlaca meydana getirilen aramalardan birisi de Küresel Düzenin Şifreleri PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Ramazan Kurtoğlu Kimdir?

Doçent hekim Ramazan Kağan Kurtoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. 1981 senesinde Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayıp 1982 senesinde İstanbul Üniversitesi’nde Personel Yönetimi ve Endüstri İlişkileri üstüne yüksek lisansını bitirdikten sonrasında The University of British Colombia, Vancouver, University of California, San Diego, University of Pennsylvania ve Kaliforniya Irvine’de genel İngilizce, iş İngilizcesi, bilimsel nitelikli İngilizce eğitimi, davranış bilimleri, internasyonal finansman, iktisat ve küresel operasyon yönetimi mevzularında lisansüstü, master ve doktora eğitimi görmüş oldu.

Personel Yönetiminde Davranış Bilimleri başlıklı yüksek lisans tezi, Türkiye’de İthal İkamesinden Liberal Ekonomiye Geçiş Sonrasında Borç Gelişme ve İşsizlik[3] başlıklı doktora tezi hazırlamıştır.

1999 senesinde Kaliforniya Üniversitesi’nde Uluslararası Finans ve Piyasa Sermayeleri başlıklı sertifika programı yapmıştır. 2002 senesinde Kaliforniya Üniversitesi’nde Küresel Operasyon Yönetimialanında Pre-MBA programı yapmıştır.

Subliminal Mesajlar ile ilgili ABD Siyaset Stratejisinde Evanjelist-Kabalist Felaket Filmleriyle Psikolojik Savaş Operasyonları ve Türkiye başlıklı bir makalesi vardır.

İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi’nde iktisat dersleri vermiştir.


Ramazan Kurtoğlu Kitapları – Eserleri

  • Evanjelizm
  • Küresel Düzenin Şifreleri
  • Tapınak Şövalyeleri ve Nöro-Mesih
  • Biyo Politik Savaşlar
  • Nörofinans
  • Hollywood Sineması ve Bilinçaltı Operasyonları
  • Küresel Ekonomik Kriz ve Yeni Dünya Düzeni
  • Tanrı İmparatorluğu ve Türkiye
  • Hollywood İşi
  • Para Oyunu
  • Din ve Küresel Ekonomi Politik
  • Küresel Hegemonya Savaşları
  • Akıl Sağlığı Tsunamisi
  • Babil’den Günümüze İsrail-Amerikan Kehanetleri
  • Türkiye Ekonomisi (1838 – 2010)
  • Küresel Para Oyunları ve Psiko-Siber Savaş
  • Türkler ve Mesihusa
  • Din ve Küresel Ekonomi-Politik
  • Küresel Hegemonya Savaşları


Ramazan Kurtoğlu Alıntıları – Sözleri

  • …Avrupa’da ve öteki yerlerde, borçlu aileler hayatlarının geri kalanını bankalara borç ödeyerek geçiriyorlar. Bu insanoğlu adeta borç köleliği yapıyorlar. Ortaçağdaki serfler benzer biçimde evlerine bağlanıp kalmış durumdalar. (Nörofinans)
  • ABD, sağdan yada soldan eğilimlerinin rengi ne olursa olsun Atatürk’ten sonrasında Türkiye’yi yöneten tüm siyasal iktidarları ve kadroları ile dini cemaat ve tarikatları devamlı güdüleme politikası uygulamıştır. (Akıl Sağlığı Tsunamisi)
  • İyi ile fena arasındaki armageddon-kıyamet Yani son harpte İsrail’e karşı bir ülkeler koalisyonunun harekete geçeceğini söyler. Bu ülkelerin Rusya Türkiye İran Sudan ve ötekiler olacağını belirten Robertson tüm bunlar şekilleniyor dedikten sonrasında Orta Doğu‘daki ayaklanmaların Müslümanın Müslümana karşı olduğu bir durumu ortaya çıkardığını açıkladı. (Din ve Küresel Ekonomi Politik)
  • Emperyalizm asla “binmeyeceği eşeğe torba asmaz”. (Akıl Sağlığı Tsunamisi)
  • Olayın geçmiş olduğu zamandan 3000 yıl sonrasında Firavun’un cesedi bir İngiliz araştırma ekibi tarafınca Kızıldeniz kenarında, kumlar içinde bulunmuş oldu. Firavun’un vücudu hala bozulmamış haliyle ve secde eder vaziyette Londra’daki Biritish Museum’da sergilenmektedir. (Küresel Hegemonya Savaşları)
  • Bu ülkede Kemal Tahir’i okumadan Osmanlı Türkiye’sinin içinde bulunmuş olduğu durumu, Cumhuriyetin kuruluşunu anlayamayız, doğrusu bunlar bizim dev insanlarımız. (Küresel Düzenin Şifreleri)
  • Küresel 20 ilaç şirketinin kontrolü altındaki Dünya Sağlık Teşkilatı ve Üniversitelerden bazı bilim adamları-akademisyenlerde kullanılarak hastalık tanı ve tanımlamalarını değişiklik yapmak. Sağlıklı insanları “hasta” kategorisine sokmak… (Akıl Sağlığı Tsunamisi)
  • ABD eski başkanı Lincoln’un şu sözünü hatırlayalım:”Hiçbir tehlikenin olmayacağına inanmak fazlaca tehlikelidir.” (Para Oyunu)
  • İnsanlar başarısızlıklarından ders almak yerine şanssızlığı suçluyorlar. (Nörofinans)
  • Yeni küresel kriz muhtemelen seçkinlerin kontrolü altındaki manipülasyona açık para piyasalarında başlayarak fazlaca süratli bir halde hisse senetlerine tahvillere ve emtiaya buluşacak ürkü doları çökertecek doların çökmesiyle birlikte dolara bağlı piyasalarda çökecek ABD de başkanın daveti ile FEMA yönetime el koyacak tüm Demokratik hak ve hürriyetler askıya alınacak sonrası küresel Finans Savaşı ve daha ötesi küresel bir topyekün ülkeler arası askeri çatışma (Küresel Ekonomik Kriz ve Yeni Dünya Düzeni)
  • California Üniversitesi’nde bigün kütüphaneye çıktığımda üstünde “hususi katılımcılar girebilir” yazılı bir bölüm gördüm. Mamafih oraya hususi bir izinle girme imkanı buldum. Arnold Toynbee isminde bir İngiliz siyasetçi ve tarihçi vardır. Onun Türklerden ve Müslümanlardan hoşlanmadığını biliyoruz. Toynbee’nin 1955 yılına ilişkin “fazlaca gizli saklı” damgalı bir raporunu gördüm o hususi bölümde. Ve o gizli saklı raporda şöyleki diyordu: Artık günümüzde cenup Müslümanlığı (Suudi Arabistan) Mısır Eş’abi eksenindeki İslam şeyh ve şıhının elindedir. Batı uygarlığı için tehdit değildir. Parayla şeyhi, şıhhı satın alabilir ve istediğinizi yaptırabilirsiniz diyordu. Ama şimal Müslümanlığı (Semerkant, Buhara, İstanbul eksenindeki Hanefi Türk Müslümanlığı) Mustafa Kemal benzer biçimde isyancılar çıkarır diyordu. “Batı uygarlığı için tehdittir ve buraya dikkat” diye yazmıştı. (Küresel Düzenin Şifreleri)
  • Yale Üniversitesi’nin öğretim üyesi ekibinin %70’i Yahudi kökenlidir. (Hollywood İşi)
  • Yeryüzündeki su ve besin zinciri yalnız on ulusüstü şirket tarafınca denetim edilmektedir. (Biyo Politik Savaşlar)
  • “11 Eylül, hepiniz kim yapmış oldu diye soruyorsunuz, fakat Allah için kimse NEDEN diye sormuyor?”
    «Robert Fisk»
    İngiliz Gazeteci, Nisan 2002 (Nörofinans)
  • Dünya Bankası’nın son raporlarından biri 80 milyona yakın nüfusumuzun yüzde 27’sinin açlık sınırında bulunduğunu gösteriyor. Bunları da görmezden geldik. Zekât meselesini de görmezden geldik. Kadınlarımızın üstünden etek boyuyla, başörtüsüyle tartıştık, birbirimizin boğazını sıktık. Gelinen yer de burası. (Küresel Düzenin Şifreleri)
  • Bilinçaltımız her şeyi görür her şeyi bilir her şeyi farklıdır ve her şeyi kaydeder. Ancak bilgili zihnimiz bu bilgilerin fazlaca azca bir kısmından haberdar olur Bir saniye içinde bilgili zihin 2000 bit data fark ederken bilinçaltı zihnimiz Bir saniye içinde 400 bin bit bilgiyi kaydeder (Küresel Ekonomik Kriz ve Yeni Dünya Düzeni)
  • Fransa’nın sol görüşlü haftalık hiciv dergisi Charlie Hebdo 1969 yılından beri yayımlanıyor. Dergi son olarak 2011’in kasım ayında Tunus’ta İslamcı parti Ennahda’nın seçimleri kazanmasının arkasından bir sayısını Hazreti Muhammed’in gösterim yönetmenliğinde çıkardığını yazdı. Derginin kapağındaki Hazreti Muhammed tasviri, “Eğer gülmekten ölmezseniz, 100 kırbaç cezası” diyordu. Dergi ek olarak 2006 senesinde da Danimarkada münakaşa yaratan Hazreti Muhammed karikatürlerini basmış ve Müslümanlar tarafınca dava edilmişti.“ Bu Fransız dergisi 19 Eylül 2012 tarihli sayısında Hazreti Muhammed’i çıplak tasvir eden karikatürler yayımladı. Derginin kapağında tekerlekli sandalyede oturan bir Müslümanı, bir Yahudi itiyor. Başlıkta “dokunulmazlar” yazıyor. Derginin karikatürlerinden birinde JeanLuc Godard’ın Nefret (1963) isminde filmine gönderme var. Bir karikatürde çıplak bir adam dört ayak üstünde dururken arkada bir yıldız görülüyor. Karikatürün başlığı ise “bir yıldız doğuyor” (Hollywood Sineması ve Bilinçaltı Operasyonları)
  • Oscar Wilde şöyleki demiştir:
    “They know the price of everyting, the value of nothing”
    (Her şeyin fiyatını biliyorlar, hiçbir şeye kıymet vermiyorlar.) (Hollywood Sineması ve Bilinçaltı Operasyonları)
  • “William Bill Cooper’a göre 2000’den Sonra Amerikan Hükümeti’nin Amerikan halkına karşı aldığı şu tedbirler açık bir düşmanla dönüşecek. Aynı zamanda Ufoların ve uzaylıların varlığı Bir tür isa Mesih’in ikinci gelişi şeklinde resmi olarak açıklanacak. Jüpitere gitmekte olan Galileo isimli bir uzay aracı dev gezegenin kalbinde taşıdığı plütonyum yükünü boşaltarak atomik bir reaksiyon ve ismi Lucifer olan yeni bir yıldız oluşturacak. Medya manipülasyonlarına dayalı dev bir program sayesinde bu fenomen muazzam bir dini olay olarak algılanacak. Bütün dünya tevrat İncil kaynaklı eski kehanetin gerçekleşmesini beklemeye başlayacak. Bu noktada, Keops‘un mısır’daki büyük piramidinde dünyaya ait eski kayıtların bulunduğu bir Mahsen açılacak ve ABD, Başkanım da hazır bulunduğu okült bir kutlamayla yeni bin yıl başlarken yeni Dünya düzeni ilan edecek” gerçekleşmedi fakat gerçekleşir mi kim bilir. (Din ve Küresel Ekonomi Politik)
  • Kahramanın yolculuğu modeli giderek bir vasıta olmaktan çıkıp, direkt yaşamın anlamı durumuna gelmektedir. 20. yüzyılın sonlarına doğru artan halde görülen bu yönelim, gerçeklerden kaçan, ayakları yere basmayan, geçmişin küskünlüğüyle geleceğin hayalleri/düşleri içinde sıkışmış fakat şimdiyi anlamlandırmaktan yoksun bir kuşağın yetişmesine katkı sağlamaktadır. (Hollywood İşi)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş