Eğitim

HAARP – Kürşad Berkkan Kitap özeti, konusu ve incelemesi

HAARP – Kürşad Berkkan Kitap özeti, konusu ve incelemesi

HAARP kimin eseri? HAARP kitabının yazarı kimdir? HAARP konusu ve anafikri nedir? HAARP kitabı ne konu alıyor? HAARP PDF indirme linki var mı? HAARP kitabının yazarı Kürşad Berkkan kimdir? İşte HAARP kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Kürşad Berkkan

Yayın Evi: Anatolia Kitap

İSBN: 9786054447763

Sayfa Sayısı: 171


HAARP Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Haarp, ABD tarafınca iyonosfer’in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak suretiyle Alaska’da sürdürülen bir projedir ve mucidi ise gizemli bilim adamı Nikola Tesla’dır. Haarp projesi ABD tarafınca ortaya konulmuş olan projeler içinde en tartışmalı olan projelerden biridir. Şundan dolayı iklim denetim, suni zelzele ve zihin denetim silahı olarak kullanılabileceğine dair mühim iddialar ortaya atılmıştır.

Türkiyedeki 17 Ağustos Gölcük depreminden, Japonyadaki Tsunami’ye varana dek Haarp’in izlerinin olup olmadığı tartışılmıştır.

Derin Dünya Devleti’nin gizemli örgütü İlluminati acaba Haarp’i kullanarak suni zelzele ve Tsunamiler oluşturmak suretiyle nüfusları azaltmayı hedefliyor olabilir miydi?

ABD’nin eski dış işleri bakanı Condolizza Rice “22 ülkenin sınırları değişecek” derken acaba Ortadoğu’da devam eden kan ve harp sürecinde bölünen yada etkisizleştirilen ülkelere Haarp vasıtası ile uygulanan “Zihin Kontrol-Telegram” operasyonunun başladığını mı duyuruyordu?

Tanrı’nın tanrısal sistemine karşı çıkan Şeytan acaba iklimlere müdahele etme yetkisine haiz Mikail (a.s) meleğine karşılık Deccal’ın Mikail’i olarak Haarp’i mi kullanıyordu?

Kur’an’da hangi surede Haarp silahına işaret vardı ve 3. Dünya Savaşı Armageddon’a giden süreçte Haarp’in tesiri ne olacaktı?


HAARP Alıntıları – Sözleri


    HAARP İncelemesi – Kişisel Yorumlar

    Merhaba,
    Nikola Tesla,İyonosfer’den faydalanarak insanlara düşük maliyette enerji sağlamak için bir proje geliştirir.Bu proje bununla beraber fay hatlarını belirleyip suni zelzele de oluşturabilmektedir.
    Tesla’nın elektrik alanında inanılmaz fikirleri vardır,fakat bu fikirler Pentagon’u rahatsız eder ve FBI ile CIA’i peşine takar.Şundan dolayı Tesla,İyonosfer’i kullanarak insanlara parasız elektrik sağlanabileceğini söyler.Fakat insanları sömürme ardında olan elektrik kurumları için bu hiçte hoş bir düşünce değildir,şu sebeple parasız elektrik demek,elektrik üreticilerinin sizden hizmet bedeli alamaması anlama gelir.
    .
    Bu projeler insanlığın yararına olabilecekken,Tesla’nın bir otel odasında ölü bulunmasından sonrasında ABD,Tesla’nın tüm döküman,alet ve tescillerine el koyar.Ve aslına bakarsak Tesla’nın mucidi olduğu HAARP,bugün ABD-Pentagon kontrolünde;Alaska Üniversitesi,ABD Ordusu ve ABD birliği trafından ortak yürütülen İyonosfer’in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak için kullanılan bir projedir.Fakat,tespit edilen fay hatlarını da harekete geçirip,depremler de yapabilmektedir.Aynı zamanda iklim ve zihin kontrolü yapabildiğine dair iddialar vardır.İlluminati’nin dünya nüfusunu azaltmak için suni depremler,tsunamiler oluşturduğu da bu iddialar içinde…
    .
    17 Ağustos depreminden ilkin HAARP gemisi Marmara sularında görülmüş ve arkasından zelzele yaşanmış.Japonya’da yaşanmış olan tsunamide de HAARP’in tesiri olup olmadığı da tartışılmıştır…
    .
    Ayrıca Echelon “Dev Casus Kulak”sitemi ile iyi mi dinlendiğimiz,akıllı telefonlarımız ile parmak izi ve yüz taramalarımızın iyi mi yapıldığı da kitaptaki ayrıntılardan bir tanesi.
    Kitabın bir bölümünde başta CIA olmak suretiyle birçok İstihbarat örgütünün cinlerle bağlantı kuran medyumlar yardımıyla en gizli saklı bilgilere bile ulaşabildikleri yazıyor ve bu gazete de bile haber olmuş…
    .
    HAARP ve Chemtrail’i merak eden ya da ilgi duyanlar için okunabilir bir kitap. (Kitabistanbul)


    HAARP PDF indirme linki var mı?


    Kürşad Berkkan – HAARP kitabı için internette en oldukca meydana getirilen aramalardan birisi de HAARP PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

    Kitabın Yazarı Kürşad Berkkan Kimdir?

    Kursad BERKKAN 1981 Senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. İş Dünyası Gazetesin de haber editörü olarak mesleki hayatına adım atan yazar hemen sonra uluslar arası sektörel mecmua olan “Stainless Steel” adlı mecmua de uzun seneler haber müdürü olarak vazife yapmış oldu.

    Daha sonrasında tahsil hayatına devam etmek için Pakistan’a giden yazar, burada İslam Hukuku üstüne eğitim görmüş oldu ve Pakistan İslam Enstitüsü, İbn- Haldun Kampüsün de tahsil yaşamını sürdürdü.

    Pakistan’da bununla beraber Suudi Arabistan’ın tanınmış havas hocalarından olan Ebu El Kasımi’den Havvas eğitimi aldı.

    Türkiye’ye döndükten sonrasında “Radyo Hareket” adlı radyonun genel gösterim yönetmenliği görevini yürüttü ve bununla beraber program hazırlayıp sundu.

    Daha sonrasında bir oldukca gazete ve mecmua de görevler aldı. Hareket Haber sitesinin gösterim yönetmenliğini bir süre yürütmesinin arkasından Ilkin Vatan gazetesinde köşe yazarı olarak bir dönem yazılar yayınladı. Halen ulusal günlük gazete olan İstiklal gazetesinde köşe yazarı olarak vazife yapmaktadır. Bir oldukca tv kanalında program hazırlayıp programlar sunan yazar, halen hususi bir tv kanalında canlı yayınlarına devam etmektedir.

    Araştırmacı – Yazar Kursad BERKKAN’ın yayınlanmış olan on iki kitabı bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır. O’nun Sırrı, İlluminati, Gizli Örgütler ve Tarikatlar, Masonlar, HAARP, Kur’an’ın Sırları, Armageddon Komplosu, Hasan Sabbah ve Haşhaşiler, Ufo Dosyası, Küresel Para İmparatoru Rothschildler ve İstihbarat Savaşları adlı kitaplara imza attı.


    Kürşad Berkkan Kitapları – Eserleri

    • İlluminati
    • Alamut’un Efendisi Hasan Sabbah ve Haşhaşiler
    • H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla
    • HAARP
    • Beyin Yakan Teoriler
    • Gizli Örgütler ve Tarikatlar
    • Hitler ve Siyonizm
    • Biyolojik Terör Chemtrails
    • Tapınak Şövalyeleri
    • İstihbarat Savaşları
    • Dünyayı Yöneten Gizli Cemiyetler
    • İngiliz Derin Devleti Gizli Teşkilat
    • Yeni Dünya Düzeni
    • Ufo Dosyası
    • Tüm Sırlarıyla Masonlar
    • Zaharin
    • Küresel Para İmparatorluğu Rothschild Ailesi
    • Küresel Sırlar
    • Corona ve Virüs Savaşları
    • Mesih Krallığı Evanjelizm
    • Armageddon Komplosu
    • Degizyazı
    • O’nun Sırrı
    • Rothschild Hanedanı
    • Şifa Kaynağı Sırlı Dualar


    Kürşad Berkkan Alıntıları – Sözleri

    • İnanılmaz bir halde 1908 senesinde Sibirya Orma ni’nin Tunguska bölgesinde bir vaka gerçeklesti , Halen daha sırrı çözülememis olan bu gizemli vakası o dönem de Tesla’nın gerçekleştirdiği ileri sürüldu
      Amerikalı icat eden Lee De Forrest patlamanın kayanağı olarak elektrik akımını işaret etti .
      Nikola Tesla ise derhal bu suçlamaya karşılık verdi ve The New York Times’a bir beyanatta bulunmuş oldu . Soyle diyordu
      Nikola Tesla ” Konu enerji dalgasını kure ( dunya ) üstündeki herhangi bir noktaya yönlendirilmesi oldugunda aletlerim bunu yapabilir . Bölgesel ölçümlemelerin doğru olduğu varsayılırsa , istenen sonucun elde edileceği bölge de oldukca yakın olarak hesaplanabilir.”
      Aman Allah’ım ! Tesla ne diyordu bu şekilde ? Kendisi işlenen bir suçun müsebbibi olduğu iddiası ile suçlanıyordu , o ise bu suçu inkâr etmek yerine adeta kabul edercesine buluş etmiş olduğu elektromanyetik enerji dalgalarıyla bunu yapabileceğini söylüyordu… (H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla)
    • Ne diyordu eski ABD başkanı Franklin D. Roosevelt;
      “Politikada hiçbir şey tesadüfen olmaz. Eğer oluyorsa o şekilde planlandığından güvenli olabilirsiniz.” (İlluminati)
    • Bugün İlluminatinin bir korku imparatorluğu olarak algılanması kaos teorisini ne kadar başarıya ulaşmış bir halde uyguladıklarının kanıtıdır. (Dünyayı Yöneten Gizli Cemiyetler)
    • “Geceleyin yatağında düşüncelere daldığında, anlattıklarım seni ikna edecektir.” (Alamut’un Efendisi Hasan Sabbah ve Haşhaşiler)
    • Essalâtü vesselâmu aleyke yâ resulallah.
      Essalâtü vesselâmu aleyke yâ habiballah.
      Essalåtü vesselâmu aleyke yâ haliylallah.
      Essalâtü vesselâmu aleyke yâ nebiyyallah.
      Essalâtü vesselâmu aleyke ya safiyyallah.
      Essalâtü vesselâmu aleyke yâ hayra halgillâh.
      Essalâtü vesselâmu aleyke yâ nûri arşillêh.
      Essalâtü vesselâmu aleyke yâ emiyne vahyillêh.
      Essalâtü vesselâmu aleyke yâ menzey-yenehullâh.
      Essalâtü vesselâmu aleyke yâ men şerrefe hullâh.
      Essa-lâtü vesselâmu aleyke yâ men kerreme hullâh.
      Essalâtü vesselâmu aleyke yâ men azzeme hullâh.
      Essalâtü vesselâmu aleyke yâ men alleme hullâh.
      Essalátü vesselâmu aleyke yâ seyyidel mürseliyn.
      Essalátü vesselâmu aleyke yâ imâmel müttagiyn.
      Essalátu vesselamu aleyke yâ hâtemennebiyyin.
      Essalatü vesselâmu aleyke yâ rahmeten lil alemiyn.
      Essalátu vesselamu aleyke yâ şefial müznibiyn.
      Essalátu vesselamu aleyke yâ resule rabbil alemiyn.
      Salavatullahi vemela-iketihi ve enbiyâihi ve rüsulihi ve hamleti arşihi ve cemi-i halgihi alá seyyidina Muhammedin ve ala alihi
      ve sahbihi ecmaiyn. (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
    • Ayet-el Kürsi 18 kere her gün okunmaya devam edilirse Allah okuyanı birleştirme ruhuyla diriltir. Kalbini buna açar, rızkını genişletir. Kıymeti yücelir. Yazıp üstünde taşıyanı Allah musibet, afet, kaza ve belalardan korur. (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
    • “Bir kargaşalık oldu,akılsız vezir evlatları rezil oldu,akıllı fukara evlatları vezir oldu.” (Armageddon Komplosu)
    • Kaos Plânının bir bürokratı olan ABD’li Colonel Mandell şu şekilde açıklıyordu;
      ” …Meseleler oluştur ve sonrasında senin arzuladığın hedefe en uygun çözümü sun.” (İlluminati)
    • Belki yalnız, fakat unutulmamış… (Dünyayı Yöneten Gizli Cemiyetler)
    • Rabbim! Şüphesiz ben nefsime zulmettim. Beni affet…
      // Kasas suresi, 16 (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
    • Allahuteala’nın yarattığı taneler sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
      Allahuteala’nın yarattığı hayatlar sayısınca LA İLAHE İLLALLAHderim.
      Allahuteala’nın yarattığı ufak taşlar sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
      Allahuteala’nın kelimeleri sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
      Allahuteala’nın tüm yarattıkları sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim
      Allahuteala’nın arş-ı aziminin ağırlığınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
      Allahuteala’nın gökleri dolusunca LA İLAHE İLLALLAH derim.
      Allahuteala’ nın bölgeleri dolusunca LA İLAHE İLLALLAH derim.
      Tüm bu zikrolunanların misli sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim.
      //Evliyâlaların Kutsal Duası…. (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
    • Sen tut, ömrün süresince Yahudileri yok etmek için çabala, uğraş, yaşamını onları yok etmek için harca fakat hem kendi kanında hem eşin olan sevgilinin kanında Yahudilik olsun!
      İlahi hakkaniyet mi? Bilemiyoruz! (Hitler ve Siyonizm)
    • İllümünati örgütünün birçok kaynakta beş temel hedefi olduğundan bahsedilir ve şu şekilde sıralanır;
      1)Hükümetleri ve öteki resmi kurumlardaki insanları denetim altına almak için, para ve esasen büyük bir eğilim arz eden cinsellik ticareti kullanılacak.
      2)İllümünati dünyanın her yerinde bu dava için başarıya ulaşmış ve üstün yetenekli öğrenciler yetiştirmek amacıyla kolej ve üniversiteler açacak.
      3) Teşkilat içinde başarıya ulaşmış adlar, ne olursa olsun bir halde hükümete, dini ve malî kurumlar içine yerleştirilecek ve birer gizmen olarak kullanılacak.
      4) Gizli teşkilat son aşama etkili medya kurumları kuracak ve kitleleri tüm sıkıntıların çözümü için tüm dünyada tek bir iktidarın gerekliliğine ikna edecek.
      5) Bu noktada son aşamaya gelinecek. Her tür tabanca ve asker kullanılarak tüm millî devletlere meydan okunacak ve milletler yalnız İllümünati tarafınca denetim edilen bir iktidarın denetimine girene kadar savaşılacak… (İlluminati)
    • “İnsanların düşünmemesi,liderler için büyük şanstır.” (Armageddon Komplosu)
    • Gerçek bir devlet doğruluk sevgisi ve cemiyet çıkarlarlarının bir araya getirmiş olduğu bireyler topluluğudur (Tapınak Şövalyeleri)
    • Tesla , böylesine deli denilebilecek projeler üreten bir bilim adamıydı . Onun için para yalnız bir vasıta , bilimsel gelişimi sağlamak ve insanlığın faydası için bir şeyler yapmak ise aslolan amaçtı . Hayatı süresince dürüstlüğünden hiçbir vakit ödün vermemiş ve asla paraya tamah etmemiş , para için hiçbir vakit beynini satmamıştı .
      Bu yüzdendir ki dik duruşundan ve kendisine kurulan komplolardan dolayı New York’ta bir otel odasın da çaresizce ölü bulunmuştu . (H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla)

    • -Sana gelmeyene sen git.
      -Sana vermeyene sen ver.
      -Sana fenalık edene sen fenalık etme, affet.” (Şifa Kaynağı Sırlı Dualar)
    • “Hiç adil değilsin dünya…” (İlluminati)
    • Hayatta rastlantı diye bir şey yoktur, her şey bir plan dahilinde olup biter. (Zaharin)
    • ” Düşünebiliyor musunuz , bugün ısınmak için doğalgaza , aydınlanmak ve tv , telefon , bulaşık makinesi , buzdolabı benzer biçimde pek oldukca elektronik aleti kullanmak için elektriğe ; araçlarımızın emek vermesi için benzin , mazot ve gaz benzer biçimde yakıtlara gereksinim duyuyoruz .
      İşte , Nikola Tesla’nın en deli projelerinden önde gelen elektrik enerjisinin kablosuz iletilmesi projesi yardımıyla salt enerji üretilecek ve bu enerji tüm dünyaya iyonosfer tabakası vesilesiyle kablosuz dağıtılacaktı . Bu enerji ile insanların ısınması sağlanacak ve insanoğlu doğalgaz parası ödeme derdinden kurtulacaktı . Elek trik enerjisi yerine bu enerjinin kullanımı sağlanacak ve insanoğlu elektrik parası ödeme derdinden kurtulacaktı.” (H.A.A.R.P Silahı ve Nikola Tesla)

    YORUMLAR

    YORUM YAZ!

    Yorum Ekle



    [

    İlgili Makaleler

    Başa dön tuşu
    Oto Aksesuar toptan çakmak
    Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş